EKTAKTO Παλλήνη: Αυτοκίνητο λαμπάδιασε στη Λ. Μαραθώνος [ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

EKTAKTO Παλλήνη: Αυτοκίνητο λαμπάδιασε στη Λ. Μαραθώνος [ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 | 2:32 μ.μ.

Πριν από λίγο , αυτοκίνητο που κινούταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της EUROBANKτυλίχτηκε στις φλόγες δημιουργώντας ανησυχία στους περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς.

Ευτυχώς, ο κάτοχος του αυτοκινήτου πρόλαβε και έκανε στην άκρη όταν κατάλαβε πως η μηχανή του δεν βρίσκεται σε… καλή κατάσταση και βγήκε από το όχημά του. 

Λίγο αργότερα αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής , οι οποίοι έθεσαν άμεσα την φωτιά υπό έλεγχο.

ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ





______________________________________

 photo asfaleieskoutsikouri-pallinipress_zpshg5ruqu3.gif

______________________________________

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...