Ποδηλατάδα και "Τραπέζι Αγάπης" για τους αδύναμους συμπολίτες μας απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. Σχολείου Παλλήνης - Να είμαστε όλοι ΕΚΕΙ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ποδηλατάδα και "Τραπέζι Αγάπης" για τους αδύναμους συμπολίτες μας απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. Σχολείου Παλλήνης - Να είμαστε όλοι ΕΚΕΙ !!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 | 9:00 π.μ.




Μαζί με την «Ποδηλατική Παρέα Παλλήνης» διοργανώνουμε την Κυριακή 04.06.2017 στις 11 πμ την 3η Ποδηλατάδα με αφετηρία το σχολείο μας. Η διαδρομή είναι προγραμματισμένη και εύκολη. 

Για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος και δεν έχουν ποδήλατο υπάρχει περιορισμένος αριθμός ποδηλάτων που μπορούν να προμηθευτούν από τον Άγγελο Σταθακόπουλο στο τηλ 210 6665674



Μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατάδας επιστρέφουμε στο σχολείο μας που θα γίνει Barbeque και θα διασκεδάσουν τα παιδιά σε πίστα ποδηλατικών δεξιοτήτων



Την ημέρα εκείνη θα έχετε και την ευκαιρία να συμμετέχετε στο «Τραπέζι Αγάπης» του Ιερού Ναού Παναγίας Βλαχερνών βοηθώντας αδύναμους συμπολίτες μας, φέρνοντας τρόφιμα που έχουν ανάγκη, όπως γάλα εβαπορέ, ντοματοπολτός, ρύζι, μακαρόνια, λάδι, χαρτικά και καθαριστικά κουζίνας. 




Σας περιμένουμε όλους!


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 
7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. Σχολείου Παλλήνης






Φωτογραφίες από την 1η Ποδηλατάδα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...