Μάκης Δαγρές: Τι φέρνει κοντά Δούρου και Ζούτσο; Το κοινό συμφέρον.!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Τι φέρνει κοντά Δούρου και Ζούτσο; Το κοινό συμφέρον.!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 | 9:00 π.μ.



Και οι δύο γνωρίζουν πως το 2019 η αυτοδιοικητική τους σταδιοδρομία με τα συγκεκριμένα διακριτικά (Περιφερειάρχης-Δήμαρχος) φτάνει στο τέλος της.

Στην ύστατη λοιπόν προσπάθεια τους για την επανεκλογή τους, ο “δικός” μας προσπαθεί να αντλήσει κονδύλια προκειμένου να φανεί μη ασυνεπής προς εμάς, εξωραϊζοντας στους δημότες μας, ως ανταπόδοση, το πολιτικό προφίλ της Περιφερειάρχου.

Άλλωστε ο κ. Ζούτσος είναι γνωστό πως έχει “χρησιμοποιήσει”πολιτικές δυνάμεις ,όπως το ΠΑΣΟΚ , για την προσωπική του ανέλιξη, “αλληθώριζε” προς τα δεξιά στη διετία Σαμαρά, ενώ τώρα πουλάει εκδούλευση στον κυβερνητικό Σύριζα. 

Από τη μεριά της η κ. Δούρου, διαπιστώνοντας πως στα τοπικά στελέχη του Σύριζα της περιοχής μας, δεν υπάρχει κάποια ισχυρή προσωπικότητα, “δεν χαλιέται” αν καταφέρει έστω δια της οδού Ζούτσου και με την συνεπικουρία του αναμενόμενου εκλογικού νόμου, να καμαρώνει σε διοικητικές θέσεις του Δήμου μας, στελέχη τους.
Το κλίμα διαμορφώνεται εύκολα αφού στην ομάδα του κ. Ζούτσου τα ενεργά στελέχη που του απέμειναν σε αυτή την περίοδο είναι οι “γιαλαντζί αριστεροί”. 




Επανερχόμενος στην αρχική και όχι δική μου διαπίστωση, θα υπενθύμιζα και στις δύο πλευρές , ότι μπορούν να σχεδιάζουν ότι φαντάζονται, αλλά ότι στη βούληση του ελληνικού λαού είναι καταγεγραμμένη η αγανάκτηση και απλά αναμένει την πρώτη ευκαιρία εκλογών, για να την δείξει. 

Στον δε κ. Ζούτσο υποδεικνύω να επιλέξει την εθελούσια έγκαιρη αποχώρηση του, έναντι των αρρωστημένων εμμονών του στην πολιτική, που όπως διατρανώνει δεν κάνει. 

Για να του λέμε καλημέρα δηλαδή...

Μάκης Δαγρές

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...