Χαλάει ο καιρός. Έρχονται βροχές και καταιγίδες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαλάει ο καιρός. Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 | 4:31 μ.μ.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός. Αναμένονται τοπικά μέχρι χαλαζοπτώσεις. Ισχυροί άνεμοι. Δείτε αναλυτικά τη πρόγνωση

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Αύριο Σάββατο η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, και πιθανόν τα νησιά του βορείου αιγαίου, η ανατολική Θεσσαλία και οι Σποράδες.

Tην Κυριακή οι προαναφερθείσες περιοχές, και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα. σταδιακή βελτίωση από τις βραδινές ώρες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...