Μπαμπάς και όχι πατέρας. Πιο άμεσο, πιο αγαπητό, πιο αληθινό (Γράφει η Βασιλική Κιούρκου) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μπαμπάς και όχι πατέρας. Πιο άμεσο, πιο αγαπητό, πιο αληθινό (Γράφει η Βασιλική Κιούρκου)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 | 7:33 μ.μ.

 


Μια διαφορετική ημέρα, ένα διαφορετικό συναίσθημα, μια μοναδική ευχή “Να ήσουν εδώ”… Μια ημέρα αφιερωμένη στα λόγια σου, στις παραινέσεις σου, στις συμβουλές σου, στις γκρίνιες σου αλλά και στο χαμόγελο σου..

“Ημέρα του Πατέρα” γεμάτη με ευχές και κάρτες με ένα μόνο μήνυμα..Χρόνια πολλά ήρωα μου.. Γιατί ναι για όλες εμάς τις μικρές σας κατακτήσεις είστε ο ήρωας μας.. Ο άντρας που μας σχημάτισε, ο πατέρας που μας μεγάλωσε, ο φίλος που μας συμβούλευσε, ο δάσκαλος που μας έμαθε, ο ήρωας που μας προστάτευσε, ο μπαμπάς που μας αγάπησε…

Η πιο μεγάλη αγάπη και παντοτινή.. Μεγάλη γιατί μόνο τόση μπορεί να είναι αφού σας είδαμε να μας χαμογελάτε, να δακρύζετε από υπερηφάνεια για εμάς, να μας υπερασπίζεστε με αυταπάρνηση. Παντοτινή, επειδή όταν η ζωή μας συμπεριφέρθηκε άδικα και σας πήρε από κοντά μας, με ένα μαγικό τρόπο ήσασταν πάλι εδώ, θυμίζοντας την ύπαρξη σας.

Ναι, εντάξει μαμάδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Εσείς ήσασταν έξω από το νηπιαγωγείο όταν κλαίγαμε, στους βαθμούς του δημοτικού, στις απαιτήσεις του γυμνασίου και στα δύσκολα του Λυκείου. Το δικό του μπράβο, όμως, είχε άλλη βαρύτητα. Όχι γιατί εσάς σας αγαπάμε λιγότερο, αλλά είναι η αδυναμία μας. Πως να το κάνουμε;

Ποια γυναίκα δεν ψάχνει έναν άντρα σαν το μπαμπά της; Ποια μητέρα δεν μεγαλώνει το παιδί της με τις δικές του αρχές; Ποιο κορίτσι δεν χαίρεται μόνο με μια αγκαλιά του; Όσο και αν τσακωθήκαμε, στο τέλος, είχατε πάντα δίκιο. Όχι γιατί ήταν πάντα σωστό αλλά σας αγαπήσαμε πολύ για να κάνουμε πίσω. Όσο και αν γκρινιάξαμε, στο τέλος, πήραμε αυτό που θέλαμε ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Όσο και αν θυμώναμε, επειδή υποστηρίζατε πως ποτέ δεν κάνετε λάθη, πάντα μετά σκεφτόσασταν μήπως οι μπελάδες σας (εε ναι, εμείς) είχαμε τελικά δίκιο. (εννοείται δεν το παραδεχτήκατε ποτέ!)

Μπαμπάς και όχι πατέρας. Πιο άμεσο, πιο αγαπητό, πιο αληθινό. Μην ξεχνάς να του δείχνεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου. Μην αμελείς να του θυμίζεις πόσα σου έχει προσφέρει. Μην σταματάς να τον θαυμάζεις!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !

ΥΓ. Μου λείπεις…Σ’αγαπάω..


Βασιλική Κιούρκου

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...