Αποσύρθηκε το προμεσονύκτιο θέμα 33 που αφορούσε την REDS μετά τη διαπίστωση ότι "χρήζει μελέτης"! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποσύρθηκε το προμεσονύκτιο θέμα 33 που αφορούσε την REDS μετά τη διαπίστωση ότι "χρήζει μελέτης"!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 | 4:16 μ.μ.

 

Στην απόσυρση οδηγήθηκε το θέμα 33! Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης θα λήξει κατά κάτι νωρίτερα του προγραμματισμένου, κι έτσι το πόρισμα της δημοτικής επιτροπής για τις προτάσεις της εταιρείας REDS θα εισαχθεί σε μεταγενέστερη συνεδρίαση, πιθανώς, ως μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. 

Ο λόγος της απόσυρσης καταγράφεται στην επιστολή του προέδρου του Δ.Σ. κ. Κ. Σμέρου. Λέει, χαρακτηριστικά ο έχων κατά νόμο την ευθύνη σύνταξης και υπογραφής των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
"Μετά την κοινοποίηση της ημερήσιας διάταξης παραδόθηκαν, στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου, στοιχεία τα οποία αφορούν στο θέμα των προτάσεων της εταιρείας και χρήζουν μελέτης. Αυτά διαβιβάστηκαν άμεσα στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αλλά καθώς απαιτείται χρόνος για τη μελέτη τους, και λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις παρατάξεων επί της διαδικασίας, προκρίθηκε η απόσυρση του θέματος από την ημερήσια διάταξη και ο ορισμός νέας συνεδρίασης με μοναδικό θέμα: Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεων της εταιρείας «ΚΑΝΤΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ»."

Επισήμανση 1η: Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εστάλη στους Δημοτικούς Συμβούλους την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και μόλις το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου κοινοποιήθηκε το πόρισμα της επιτροπής που πρόκειται να συζητηθεί την Τρίτη, 20 Ιουνίου ως 33ο θέμα.

Άρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενημερώθηκαν 24 ώρες πριν για ένα κρίσιμης σημασίας ζήτημα για την πόλη και όχι από την Παρασκευή, οπότε θα είχαν τη δυνατότητα να το μελετήσουν και να διαμορφώσουν άποψη. Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, λοιπόν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. συνειδητοποίησε ότι "απαιτείται χρόνος για τη μελέτη του θέματος" και πειθαρχώντας στα γρήγορα αντανακλαστικά του, το απέσυρε!

Είναι, όμως, έτσι, ή μήπως δεν είναι έτσι..;"



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...