Σινέ Παλλήνη: Εκδίκηση με Στυλ - Από Πέμπτη 22 έως Τετάρτη 28 Ιουνίου (trailer) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σινέ Παλλήνη: Εκδίκηση με Στυλ - Από Πέμπτη 22 έως Τετάρτη 28 Ιουνίου (trailer)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 | 5:20 μ.μ.

Ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Παλλήνη, βρίσκεται ένα βήμα μόλις στρίψουμε δεξιά από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3.
Σε ένα, έτσι κι αλλιώς ασυνήθιστο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από αναρριχητικά φυτά μπορείτε να απολαύσετε την ταινία σας. Ο χώρος είναι άνετος και πρόσφατα ανακαινισμένος, ενώ διαθέτει και dolby surround σύστημα. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μπαρ και να ζητήσετε δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ αλλά και κρύα πιάτα.


ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛ

Going in Style


 
Σκηνοθεσία: Ζακ Μπραφ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ ΚέινΜόργκαν ΦρίμανΆλαν ΆρκινΑν-Μάργκρετ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21:00/23:00

Τρεις φίλοι αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι και μην μπορώντας πλέον να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ριψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους.

Μια τριάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Μόργκαν Φρίμαν («Million Dollar Baby»), Μάικλ Κέιν («The Cider House Rules», «Hannah and Her Sisters») και Άλαν Άρκιν («Little Miss Sunshine») σμίγουν στην μεγάλη οθόνη για το remake της ταινίας του Μάρτιν Μπρεστ, «Εκδίκηση με Στυλ» («Going in Style»), η οποία κυκλοφόρησε στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 1979. Στην παραγωγή συμμετέχει και ο Τόνι Μπιλ, παραγωγός του αυθεντικού «Going in Style». Μία χαλαρή κωμωδία καταστάσεων, με την εξαιρετική χημεία των Μόργκαν Φρίμαν και Μάικλ Κέιν να αποτελεί τον βασικό λόγο θέασης της συγκεκριμένης ταινίας, από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.


Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 3 & Λεωφ. Μαραθώνος

Εισιτήρια: 
  • Γενική είσοδος: € 7.50 
  • Παιδιά έως 12 ετών/φοιτητές/άνεργοι: € 6.00
  • Κάθε Τετάρτη: Γενική είσοδος € 5.00, Παιδικές ταινίες € 6.00

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...