Θρίλερ: 18χρονος έπεσε από μπαλκόνι με καρφωμένο μαχαίρι στο λαιμό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θρίλερ: 18χρονος έπεσε από μπαλκόνι με καρφωμένο μαχαίρι στο λαιμό

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 | 5:20 μ.μ.

Ο νεαρός έχει υποκύψει στα τραύματά του - Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Τριπόλεως 45 στον Ίλιον, όταν αντίκρισαν στην πυλωτή της πίσω μεριάς της πολυκατοικίας έναν 18χρονο νέο, μέσα στα αίματα, και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του.
Ο άτυχος δεκαοκτάχρονος, ομογενής από τη Ρωσία κατοικούσε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας με την οικογένειά του και σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχική νόσο.
Η αστυνομία έφτασε άμεσα στην περιοχή,  απέκλεισε την είσοδο στην πολυκατοικία, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πάντως, ο θάνατος αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ δεν διαπίστωσε ίχνη πάλης ή άλλα σημάδια που θα δήλωναν ότι είχε προηγηθεί του θανάτου κάποιο επεισόδιο με τη συμμετοχή κι άλλου προσώπου, πράγμα που θα προσανατόλιζε αλλού τις έρευνες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...