Μερτύρης: Δεν με ενδιαφέρει τι λένε ορισμένοι στις καφενειακές τους συζητήσεις !! - Λέω λοιπόν στους καιροσκόπους και αργόσχολους, να πάψουν να διαβρώνουν τις ανθρώπινες σχέσεις και να μην ετεροπροσδιορίζονται Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Δεν με ενδιαφέρει τι λένε ορισμένοι στις καφενειακές τους συζητήσεις !! - Λέω λοιπόν στους καιροσκόπους και αργόσχολους, να πάψουν να διαβρώνουν τις ανθρώπινες σχέσεις και να μην ετεροπροσδιορίζονται

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 16 Μαΐου 2017 | 12:48 π.μ.



Αγωνιώ και εργάζομαι με τα στελέχη μου, για την επόμενη μέρα των εκλογών, όταν θα κληθώ από τους Συμπολίτες μου να διοικήσω με σύνεση , διαφάνεια και δημοκρατία τον Δήμο.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και ποτέ δεν περισσεύει ούτε για ίντριγκες,ούτε για κακίες ,ούτε για άχρηστους συσχετισμούς δυνάμεων.

Τα προβλήματα στον Δήμο για όσους γνωρίζουν, είναι πολλά και επιζητούν σοβαρή αντιμετώπιση.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά, αφορά στο πως θα είμαι χρήσιμος για τους συνανθρώπους μου, στο πως θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από μίζερες αντιλήψεις, στο πως θα λειτουργήσει η συμμετοχή και η συναπόφαση.

Φαντάζομαι την αναβάθμιση της γειτονιάς, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό στις πλατείες , πραγματικά καινοτόμες δράσεις για την νεολαία μας , για τους ηλικιωμένους μας.

Λέω λοιπόν σε όσους καιροσκόπους και αργόσχολους, να πάψουν να διαβρώνουν τις ανθρώπινες σχέσεις και να μην ετεροπροσδιορίζονται.

Αλλοίμονο αν η Πόλη μας από το παλιό γυρίσει στο παλιότερο.

Καλώ δε όσους πιστεύουν στις καινούργιες Ιδέες, επιστήμονες- καλλιτέχνες και ιδιαίτερα τους νέους, να ενισχύσουν τις τάξεις μας, στον κοινό αγώνα.

Παν. Μερτύρης
Επ. ΑξιωματικήςΑντιπολίτευσης.





———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

——————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...