Καρκούλιας: Δυστυχώς κ. Δαγρέ έχετε δίκιο.....για τον "ηγεμών".... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Δυστυχώς κ. Δαγρέ έχετε δίκιο.....για τον "ηγεμών"....

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 | 11:53 μ.μ.





Με αφορμή την ανάρτηση του κου Μάκη Δαγρέ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) που αφορά την δημοτική αρχή και ειδικά τον Δήμαρχο κο Ζούτσο, ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος σήμερα της συμπολίτευσης  κος Καρκούλιας Δημήτριος έκανε το παρακάτω σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.


"Μάκη αρχιζεις να γίνεσαι ""επικίνδυνος"

Νομίζω ότι ο "ηγεμών"" όταν αισθάνεται παντοδυναμος δεν ανέχεται δίπλα του συνεργάτες ίσου η ανώτερου επιπέδου με αυτόν. 
Πρέπει να ξεχωρίζει κατά πολύ έναντι των συνεργατών του οι οποίοι οφείλουν να τον υπηρετούν χωρίς δικαίωμα γνώμης.
Οσο δεν υπάρχει αντίδραση η αλαζονεία αυξάνει το "σύνδρομο ανωτερότητας" του. 
Δυστυχώς κ. Δαγρέ έχετε δίκιο......"

κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...