Δείτε το νέο τεχνικό επιτελείο του Παλληνιακού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε το νέο τεχνικό επιτελείο του Παλληνιακού

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Μαΐου 2017 | 10:00 π.μ.



Η Παλλήνη γύρισε σελίδα μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης και ήδη αρχίζουν σιγά-σιγά και μπαίνουν τα κομμάτια στο παζλ του τεχνικού επιτελείου.
Νέος προπονητής σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ήταν λογικό με την έλευση του Γιάννη Στασινόπουλου στο σύλλογο θα είναι ο Βαγγέλης Χαντές
0 ικανότατος προπονητής που εργάστηκε τους τελευταίους μήνες στην Ατλαντίδα πανηγυρίζοντας το τίτλο του Κυπελλούχου ΕΠΣΑΝΑ συμφώνησε με το σωματείο και καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό που θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Χαραυγιακός ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Ολυμπιακό Λιοσίων και Πανθησειακό.



Στο πλάι του και συγκεκριμένα στο πόστο του βοηθού προπονητή θα είναι ο Βαγγέλης Γαλάνης που πέρυσι εργάστηκε από την ίδια θέση στον Αγιο Ιερόθεο με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ενώ γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Χρήστος Λαζαρίδης που έχει περάσει από Αιγάλεω, Προοδευτική, Αγιο Ιερόθεο και Νίκη Βόλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...