Γονείς μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ κίνδυνος για τα παιδιά σας σε παιδική χαρά στη Παλλήνη - Η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα για άλλη μια φορά !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γονείς μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ κίνδυνος για τα παιδιά σας σε παιδική χαρά στη Παλλήνη - Η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα για άλλη μια φορά !!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 | 4:25 μ.μ.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται κούνια παγίδα ειδικά για τα μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στη Παλλήνη.
Μέχρι να αξιωθεί κάποιος από την δημοτική αρχή να να διορθώσει την ζημιά παρακαλούνται οι γονείς που πάνε τα παιδιά τους να παίξουν στη παιδική χαρά απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα διότι ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που έστειλε στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS δημότης με την σημείωση πως εδώ και πολύ καιρό η κούνια είναι σε αυτή την κατάσταση και κανείς δεν συγκινείται να κάνει κάτι.

Γιατί κύριε δήμαρχε;

 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...