Την 1η θέση κατέκτησε το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα στο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Follow Green Action» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την 1η θέση κατέκτησε το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα στο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Follow Green Action»

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 | 2:14 μ.μ.

Σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου 2017 το σχολείο μας  βραβεύθηκε για την 1η θέση στο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Follow Green Action», ύστερα από ψηφοφορία των πολιτών του Δήμου Παλλήνης, με το σχέδιο "Προστατέψτε το περιβάλλον". Στο διαγωνισμό, που διεξήχθη από τον Δήμο Παλλήνης, συμμετείχαν 39 ομάδες μαθητών από 13 Γυμνάσια & Λύκεια. Η βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Αθανάσιο Ζούτσου και την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας οδήγησαν στην 1η θέση. Θερμά  συγχαρητήρια σε όλα τα συμμετέχοντα σχολεία και στους μαθητές τους που κατέβαλαν επίπονη προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα για το σχολείο τους.
Ευχαριστήριες στο ΣΓΚ του σχολείου μας για την ενεργή και αποφασιστική βοήθειά του σ 'όλες τις φάσεις του διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, Ευαγγελία Παπαγεωργοπούλου, Άρτεμη Κούλη, Τάνια Σαββιδάκη, Χριστόφορο Τετράδη και ιδιαιτέρως στην Μυρτώ Ζερβάκη. 
Να σημειωθεί ότι η Μυρτώ Ζερβάκη είναι πολυτάλαντη και πολυπράγμων αφού πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αποτύπωσε το ταλέντο της στον καμβά για ποικίλα προγράμματα του σχολείου : «Διαχείριση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης», «Κλιματική αλλαγή. Ο πλανήτης θα αντέξει. Εσύ;», «Teachers4Europe».
Τέλος να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές του Δήμου Παλλήνης γα την πρωτοβουλία του Διαγωνισμού και για την σημερινή τελετή βράβευσης. Ελπίζουμε όλη αυτή η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών να αποδώσει τα μέγιστα ώστε να γίνουμε όλοι ενεργοί περιβαλλοντικοί πολίτες.

Να τονίσουμε επίσης πως οι γονείς και η μικρη Μυρτώ ευχαριστησαν προσωπικα τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του1ου Γυμνασίου  για την βοήθεια και την στήριξη που παρείχαν σε ολη την διάρκεια του διαγωνισμού..

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...