Μερτύρης: Οι τραγικοί χειρισμοί του δημάρχου στην υπόθεση REDS, κόστισε στον δήμο μας το υπέρογκο ποσό των 4.670.000 ευρώ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Οι τραγικοί χειρισμοί του δημάρχου στην υπόθεση REDS, κόστισε στον δήμο μας το υπέρογκο ποσό των 4.670.000 ευρώ

Written By Pallini Press on Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 | 7:42 μ.μ.

 

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις για να ζεις

Δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 14/03/2017

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης την Τρίτη 14 Μαρτίου του 2017 στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης.

Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε για μια ακόμη φορά η γνωστή σε όλους μας υπόθεση REDS που αφορά την προγραμματισμένη κατασκευή στον Δήμο μας, και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή της Κάντζας, ενός από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας. Η δημοτική αρχή μας ενημέρωσε για την ανταλλαγή επιστολών που πραγματοποιείται με την εν λόγω εταιρία. Τα αντισταθμιστικά οφέλη που προτείνει ο δήμος δεν έχουν γίνει αποδεκτά από την εταιρία, ενώ αυτά που αντιπροτείνει η εταιρία κρίνονται ανεπαρκή. 

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Παναγιώτης Μερτύρης έκανε σαφές σε όλους ότι γίνει δεν γίνει το έργο, εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και για παν ενδεχόμενο και να κοιτάξουμε πως από όλη αυτή την ιστορία θα αποκομίσουμε τα μέγιστα οφέλη για τον δήμο μας και κυρίως για τους δημότες μας. Κατάκρινε άλλες παρατάξεις οι οποίες κρύβονται πίσω από το μανδύα του δεν είδα δεν ξέρω. Το να λέει κανείς ότι δεν συμμετέχει είναι η εύκολη λύση. Αν όμως το έργο πραγματοποιηθεί σε μελλοντικό χρόνο, και μόνο με τους όρους που θα ορίσει η κατασκευάστρια εταιρία, τότε όλοι θα αρχίσουν να επιρρίπτουν ευθύνες δεξιά και αριστερά αγνοώντας την ευθύνη που φέρουν οι ίδιοι. Μην ξεχνάμε ότι η έως τώρα εξέλιξη της υπόθεσης έχει επιφέρει αρνητικό αποτέλεσμα για τον Δήμο μας, καθώς οι τραγικοί χειρισμοί του δημάρχου μας κόστισαν το υπέρογκο ποσό των 4.670.000 ευρώ. Είναι ένα θέμα που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να το χειριστεί μόνος του. Κανείς μας δεν ξεχνά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις  του δημάρχου ότι όλα κινούνται προς την θετική κατεύθυνση, με την απόφαση του δικαστηρίου να  τον διαψεύδει πανηγυρικά. Την ανικανότητά του αυτή την πλήρωσαν, για ακόμα μία φορά, οι δημότες της Ανθούσας, του Γέρακας και της Παλλήνης και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι ένα φαινόμενο που δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά. Η παράταξή μας να είστε σίγουροι ότι δεν θα το επιτρέψει.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε ένα  θέμα που απασχολεί  όλους μας όσο μπαίνουμε προς το καλοκαίρι, τα ξερά χόρτα σε ιδιοκτησίες οι οποίες δεν καθαρίζονται με αποτέλεσμα να έχουμε αυξημένο κίνδυνο εκδηλώσεων πυρκαγιών. Σύμφωνα με τον νόμο όλοι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων είναι υποχρεωμένοι να καθαρίζουν τα οικόπεδά τους από τα ξερά χόρτα, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε από εδώ και πέρα σε όσους δεν συμμορφώνονται με τον νόμο να επιβάλει πρόστιμο το οποίο ισοδυναμεί με 0.50 λεπτά ανά τετραγωνικό μέτρο, πέρα από το κόστος καθαρισμού του οικοπέδου το οποίο επίσης θα κληθεί να καταβάλει ο κάθε ιδιοκτήτης. Όλοι μας οφείλουμε να συμμορφωθούμε με τους κανόνες, σε μια προσπάθεια να αποφύγουμε τα χειρότερα για την περιοχή μας και να αποτρέψουμε τα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντας.

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...