Προκήρυξη διαγωνισμού για τα "Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων Δήμου Παλλήνης" - Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."
Γιώργος Λάιος: Κε Ζούτσο η Παλλήνη γνωρίζει ποιοι είναι οι ΜΑΓΚΕΣ ποιοι οι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ και ποιοι οι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!!!

Προκήρυξη διαγωνισμού για τα "Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων Δήμου Παλλήνης"

Written By Pallini Press on Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 | 8:45 μ.μ.Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Παλλήνης (Αγ.Αθανασίου - Παλλήνη) την 29/11/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00η - 12:00π πρωινή κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής προσφορών και αρχίζει η διαδικασία αποσφράγισης.
Η ισχύς της σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης και έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την υπογραφή της, ήτοι από 01/02/2017 έως 31/01/2018
Τα απαραίτητα να υποβληθούν δικαιολογητικά αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...