Προς Δήμαρχο Παλλήνης: Σας καλούμε να δράσετε για να δημιουργηθεί Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Παλλήνη (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προς Δήμαρχο Παλλήνης: Σας καλούμε να δράσετε για να δημιουργηθεί Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Παλλήνη (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 15 Μαΐου 2016 | 2:03 μ.μ.

Προς Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο:

Σας καλούμε να δράσετε για να δημιουργηθεί

Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Παλλήνη

 
Γιατί είναι σημαντικό;


Η περιοχή μας στερείται Δημοτικής βιβλιοθήκης, γεγονός που καθιστά υπεύθυνους τόσο αυτούς που διοικούν αλλά και αυτούς που διοικούνται. Στο χέρι μας είναι λοιπόν να δούμε να χτυπά η καρδιά της φιλαναγνωσίας και στην Παλλήνη.

Ήδη ετοιμάζονται οι πίνακες εθελοντών αλλά και αυτών που θέλουν να υπογράψουν για την κίνηση αυτή..

Ότι αφορά τα παιδιά μας, μας αφορά όλους !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...