Αλμπάνης Βαγγέλης: Δεν μπορούν κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα του Παλληνιακού για προσωπικό τους όφελος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλμπάνης Βαγγέλης: Δεν μπορούν κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα του Παλληνιακού για προσωπικό τους όφελος

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 | 10:46 μ.μ.



Η δήλωση την οποία μας έκανε ο Γιώργος Παπαμακάριος με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις. Μετά την Σταμάτα ήταν η σειρά του Παλληνιακού να εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως ο σύλλογος δεν εκπροσωπήθηκε επισήμως από κανέναν στη συγκέντρωση της Τετάρτης, προσθέτοντας: Δεν τασσόμαστε με καμία υποψηφιότητά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που απέστειλε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο Παλληνιακός και την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Βαγγέλης Αλμπάνης:

''Ο Παλληνιακός ουδέποτε παραβρέθηκε στη συγκέντρωση της Τετάρτης και ουδέποτε εκπροσωπήθηκε ΕΠΙΣΗΜΩΣ.

Εμείς ως Παλληνιακός δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό το θέμα, παρότι στην πρόσφατη ΓΣ είχαμε ψηφίσει υπέρ της παύσης.

Δεν εμπλεκόμαστε -όμως- σε καμία παράταξη και μένουμε έξω απ' όλο αυτό. Θα περιμένουμε να δούμε όλες τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ υποψηφιότητες και τότε, όπως προβλέπεται, θα πάρουμε θέση όλοι μαζί, σαν ΔΣ. Δεν μπορούν κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα του Παλληνιακού για προσωπικό τους όφελος.

Μετά τιμής, ο πρόεδρος Βαγγέλης Αλμπάνης''.

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...