Σαρωτικός ο Παλληνιακός 4-0 τον Πρωτέα με σβηστές μηχανές Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σαρωτικός ο Παλληνιακός 4-0 τον Πρωτέα με σβηστές μηχανές

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 | 11:55 μ.μ.



Σαρωτικός ήταν ο Παλληνιακός σ' αυτή την 25η αγωνιστική, ξεπερνώντας με άνεση το εμπόδιο του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να επικρατήσει με 4-0, πανηγυρίζοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη!
Αυτό το σερί θετικών αποτελεσμάτων, μάλιστα, διατηρεί την Παλλήνη στην τρίτη θέση με 51 πόντους, ενώ ο δεύτερος Άγιος Στέφανος είναι στους 54.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι με σωστή κυκλοφορία και παιχνίδι από τα άκρα βρήκαν λύσεις, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Κυριόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 28' ο Κοβάνης αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Σιάσου και με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Στο 35' οι ρόλοι... αντιστράφηκαν και ο Κοβάνης σέρβιρε στον Σιάσο για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75' με πλασέ ο Μαργέτης.
Ο Παλληνιακός που επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι, έριξε ρυθμούς στο τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας πάντως προϋποθέσεις για γκολ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κούση στο 90' με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο.
***Κορυφαίος του αγώνα ο Σιάσιος για τον Παλληνιακό, διακριθέντες οι Κοβάνης, Δαραμούσκας, Καλούδης.
***Διακρίθηκαν για τον Πρωτέα οι Χίκα και Μαραγκός.
Διαιτητές: Κουτρομάνος, Μήταρης, Πειρασμάκης
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Καρβούνης (58'Αλβανός), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Σιάσος, Πανακούλιας, Κυριόπουλος (65' Μαργέτης), Καστής, Κοβάνης (73' Κούσης).
ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Φώσκολος, Δέδες, Μακροδημήτρης, Χίκα, Θάνος, Κατσούλας, Διακορώνας (66' Δρούγκας) , Μακρυπίδης (69' Πατσέλος), Σντράβα, Μαραγκός Λάππας (59' Νίνα).

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...