Μεγάλη νίκη του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-2 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου - Παίκτες προπονητές διοίκηση και φίλαθλοι αφιέρωσαν την μεγάλη νίκη στον αδικοχαμένο ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη νίκη του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-2 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου - Παίκτες προπονητές διοίκηση και φίλαθλοι αφιέρωσαν την μεγάλη νίκη στον αδικοχαμένο ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 | 10:44 μ.μ.





Το... ματς της χρονιάς στην Παλλήνη! Ο Παλληνιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο κυριακάτικο (21/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ο οποίος ηττήθηκε 3-2 και χάνει την επαφή του με την κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Μαγγίνα, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία ύστερα απ' αυτό το αποτέλεσμα – σοκ, μένουν πέντε πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας και προφανώς γίνονται αυτόματα αουτσάιντερ στη μάχη του τίτλου.
Όσον αφορά τον Παλληνιακό, η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου για ακόμα μια φορά απέδειξε το πόσο ανταγωνιστική είναι και βγάζοντας χαρακτήρα έφτασε στην απίθανη νίκη, βρισκόμενη στην τρίτη θέση. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως με το Μπογιάτι να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8' με κεφαλιά του Τσέλα. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το... μομέντουμ πίεσαν και μάλιστα μέχρι το 25' είχαν τον απόλυτο έλεγχο χάνοντας άλλες δύο καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Ο Παλληνιακός που φώναξε για πέναλτι στο 26' για ένα μαρκάρισμα στον Μαργέτη, άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση στα μέσα του α' μέρους και στο 32' ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά του Κυριόπουλου, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ακόμα καλύτερο ρυθμό, με δύο ομάδες ισοδύναμες να παίζουν στα ίσα και να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, μέχρι να έρθει το 55' όπου ο Κούσης με πλασέ πέτυχε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η απάντηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ήρθε στο 78' όταν σε φάση διαρκείας ο Κώστας Τσεβάς πετάχθηκε έξυπνα και με κοντινή προσπάθεια ισοφάρισε σε 2-2. Το ματς από εκεί και πέρα έγινε ροντέο με τον Παλληνιακό πάντως να βγάζει περισσότερα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο και να μοιάζει πιο απειλητικός.
Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ήταν εκείνος που στο 83' κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ελ Γκαμάλ (σωστή υπόδειξη του Μάλαμα). Ο Τσέλα που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, ωστόσο, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αραχωβίτη ο οποίος έκανε την επέμβαση του αγώνα... Η ομάδα της Παλλήνης πήρε θάρρος απ' αυτή την εξέλιξη και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τρίτο γκολ! Τελικά το πέτυχε στο 89' όταν ο Κυριόπουλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Χανδρινο, πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ και έβαλε φωτιά στο γήπεδο διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!


Οι παίκτες του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ μαζί με τους προπονητές και μέλη της διοίκησης στο τέλος του αγώνα μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και αφιέρωσαν την μεγάλη νίκη στον αδικοχαμένο προπονητή της Παλλήνης ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ φωνάζοντας το όνομά του.
Στη μνήμη του Σωκράτη ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ συγκέντρωσε σήμερα είδη πρώτης ανάγκης και τα πρόσφερε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας. Δείτε εδώ σχετικά


***Κορυφαίοι για τον Παλληνιακό οι Κυριόπουλος, Κούσης, Αραχωβίτης, Κούνας.
***Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου οι Κατσούγκρης, Τσεβάς, Ρόμπολας.
***Από τον Παλληνιακό αφιέρωσαν τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν στον αείμνηστο Σωκράτη Κιούρκο...
Διαιτητές: Μαλαμάς, Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (83' Κασπής), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μαργέτης (82' Σιάσιος), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος, Μαυράκης (56' Αλβανός), Κοβάνης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Χανδρινός, Λαζαρίδης (46' Καραχάλιος Π.), Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Σουσούνης, Ρόμπολας, Τσέλα, Κατσούγκρης, Ντεντόπουλος Π., Καραχάλιος Αλ. (72' Ταράτσας), Τσεβάς Κ.

pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...