Φοβερό ντεμπούτο για την Κατερίνα Στεφανίδη με 4,71 μέτρα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φοβερό ντεμπούτο για την Κατερίνα Στεφανίδη με 4,71 μέτρα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 | 1:49 μ.μ.

Κάτι παραπάνω από θετικό ήταν το ντεμπούτο της Κατερίνας Στεφανίδη, στις υποχρεώσεις της στο...ολυμπιακό 2016. Η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, στο Akron Pole Vault Convention, ξεπέρασε τα 4,71 μ. και έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μάλιστα κατάφερε να σημειώσει μια σπουδαία επίδοση σε μια διοργάνωση, που δεν είχε για εκείνη καμία άλλη σημασία, πέρα από το να διαπιστώσει αν η δουλειά της προπόνησης αρχίζει να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση, ξεπέρασε με την πρώτη το 4,71 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,81 μέτρα.

Νωρίτερα είχε ξεπεράσει με την πρώτη τα 4,39 μ., με την δεύτερη τα 4,50 μ. και την πρώτη τα 4,60 μ. και 4,70 μέτρα. Το 4,71 μ. είναι η καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει η Στεφανίδη σε ντεμπούτο της στη σεζόν και υπολείπεται μόλις έξι εκατοστά από το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ. Δεύτερη με 4,71 μ. ήταν η Ντένι Πέιν και τρίτη η Μέρι Σάξερ με 4,50 μέτρα. Η Στεφανίδη "σκαρφάλωσε" στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας λίστας πίσω από το 4,80 μ. της Αμερικανίδας Τζένιφερ Σουρ.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...