Αποχαιρετιστήρια επιστολή απερχόμενου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ΟΛΛ ΑΕ Αριστείδη Βίτσιου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποχαιρετιστήρια επιστολή απερχόμενου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ΟΛΛ ΑΕ Αριστείδη Βίτσιου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 | 10:09 μ.μ.

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας περάσει σχεδόν τρία χρόνια στο τιμόνι του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.Σε αυτή τη διαδικασία κάποιος έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να παρουσιάσει λεπτομερώς τα πεπραγμένα του και η άλλη είναι να κάνει αναφορές τις οποίες θεωρεί χρήσιμες. Εγώ θα πράξω το δεύτερο. Τα πεπραγμένα έχουν κριθεί και θα κριθούν.

Οι γνωρίζοντες έχουν διαμορφώσει άποψη για το τι έγινε και τι δεν έγινε.Όταν πρωτοήρθα στο λιμάνι, ζήτησα από τους εργαζομένους να είναι οι μοναδικοί μου συνεργάτες. Τους είπα ότι μαζί τους θέλω να συνεργαστώ και να προχωρήσω. Τρία χρόνια μετά θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, διότι καταφέραμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα θετικό πρόσημο στο λιμάνι, σε δύσκολους καιρούς, σε καιρούς οικονομικής αλλά και κοινωνικής κρίσης.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τρανταχτή απόδειξη είναι ότι όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στα τρία χρόνια θητείας ήταν ομόφωνες. Νιώθω, τέλος, την ανάγκη να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους, τον Δήμο Λαυρεωτικής, το Λιμεναρχείο, το Τελωνείο, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Συλλόγους της πόλης,τους πελάτες του ΟΛΛ ΑΕ.

Τα επιτεύγματα του Οργανισμού δεν αποτελούν προσωπική κατάκτηση αλλά αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού του ΟΛΛ ΑΕ και του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΤΑΙΠΕΔ.

Αφήνω τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ικανοποιημένος για το γεγονός ότι παραδίδω έναν Οργανισμό ακμαίο και ισχυρό, με εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό, έτοιμο και πρόθυμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της εποχής.

Να ευχηθώ στη νέα Διοίκηση κάθε επιτυχία στο έργο της και να δηλώσω ότι πρέπει να θεωρεί αυτονόητο ότι είμαι στη διάθεσή της οποτεδήποτε χρειαστεί τις απόψεις μου ή τη βοήθειά μου.

Τέλος, εν όψει του νέου χρόνου να ευχηθώ σε όλους τους κατοίκους της Λαυρεωτικής να έχουν υγεία και προκοπή. Το Λαύριο για μένα ήταν και θα παραμείνει στην καρδιά μου. Στο Λαύριο είχα φίλους και απέκτησα περισσότερους.

Με εκτίμηση,

Βίτσιος Αριστείδης (Άρης)

Απερχόμενος

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...