Κεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Κεφαλληνίας 122 στον Γέρακα, μόλις 180 μέτρα απόσταση από το 8ο νηπιαγωγείο!!! - Δείτε τι απόφαση πήρε το Δημοτικό μας Συμβούλιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Κεφαλληνίας 122 στον Γέρακα, μόλις 180 μέτρα απόσταση από το 8ο νηπιαγωγείο!!! - Δείτε τι απόφαση πήρε το Δημοτικό μας Συμβούλιο

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 | 9:09 μ.μ.


 
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου του 2015 η Α-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης στο Δημοτικό Κατάστημα του Γέρακα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την πρόταση της παράταξης ΑΝΘΟΥΣΑΓΕΡΑΚΑΣΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ  και του επικεφαλής της κου Μερτύρη Παναγιώτη να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει, για το οποίο μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής  και συγκεκριμένα αφορά την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Κεφαλληνίας 122 στον Γέρακα,  μόλις  180 μέτρα απόσταση από το 8ο νηπιαγωγείο.

Η πρόταση  να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης έγινε δεκτή  και μετά από τις τοποθετήσεις της παράταξης ΑΝΘΟΥΣΑΓΕΡΑΚΑΣΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ”    αλλά και τις τοποθετήσεις των κατοίκων της περιοχής που είχαν παρευρεθεί στην συνεδρίαση, αποφασίστηκε να γίνουν μετρήσεις εκπομπών ακτινοβολίας  οι όποιες μετρήσεις  να πληρώνονται από τον δήμο, με ανοικτό το ενδεχόμενο εάν χρειαστεί, ο Δήμος  να καλύψει και τυχόν δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο και αναγκαίο. Επίσης έγινε δεκτή από την δημοτική αρχή η πρόταση μας για  έλεγχο από την ΥΔΟΜ του δήμου μας, της νομιμότητας της όλης κατασκευής,  μάλιστα ζητήθηκε στο μέλλον ο αυστηρός έλεγχος παρόμοιων κατασκευών ώστε να δοθεί το σωστό μήνυμα  και να μπορέσουμε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, παρόμοιες καταστάσεις.

ΑΝΘΟΥΣΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...