Παλλήνη: Τα βιβλιοπωλεία Παιδεία & Γνώση..., σε συνεργασία με το My playce Pallini προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν την ανάγνωση με ταυτόχρονη δραματοποίηση σκηνών, του βιβλίου «Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Τα βιβλιοπωλεία Παιδεία & Γνώση..., σε συνεργασία με το My playce Pallini προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν την ανάγνωση με ταυτόχρονη δραματοποίηση σκηνών, του βιβλίου «Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε»

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 | 11:20 π.μ.



Η πραγματική μας πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικία..

Μικροί μας φίλοι είστε έτοιμοι ; 

...λοιπόν,

Τα βιβλιοπωλεία Παιδεία & Γνώση...,

σε συνεργασία με το My playce Pallini σας προσκαλούν

το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 12:00 μ.μ – 14:00 μ.μ 

στο κατάστημα μας - Αθηνάς Παλλάδος 17 & Βυζαντίου, 

να παρακολουθήσετε την ανάγνωση με ταυτόχρονη δραματοποίηση σκηνών, του βιβλίου 

«Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε» 

της Ελίζαμπεθ Βέρντικ .

...παράλληλα τα παιδιά θα επιδοθούν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να παίξουν παντομίμα συναισθημάτων, να συμμετάσχουν σε μουσικοκινητική με κάρτες γραμμάτων, καθώς και σε ομαδικά παιχνίδια με θέμα τις λέξεις και τα γράμματα. 

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους, διασκεδάζοντας ενώ παράλληλα θα γίνουν αποδέκτες παιδαγωγικών μηνυμάτων !!

Την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων θα πραγματοποιήσει η Παιδαγωγός κ. Αρβανιτίδη Κατερίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τα βιβλιοπωλεία Παιδεία & Γνώση .

Τηλ. επικ. 210 6034364210 6666989


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...