Και τα Γλυκά Νερά διαμαρτύρονται για την διατησία στο αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΑΝΑ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Και τα Γλυκά Νερά διαμαρτύρονται για την διατησία στο αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΑΝΑ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 | 10:21 μ.μ.

Τα Γλυκά Νερά διαμαρτύρονται ''για τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος του συλλόγου μας'', όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΑΝΑ απέστειλε η διοίκηση των Γλυκών Νερών. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του συλλόγου της Ανατολικής Αττικής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

''ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Κύριοι,

Για άλλη μια φορά ο ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ βρίσκεται στο ίδιο έργο θεατής απέναντι στην διαιτησία.

Σας αναφέρουμε λοιπόν, αναλυτικά τα σπουδαιότερα γεγονότα που έκριναν τον ΑΓΩΝΑ.

1.Στο Α’ ημίχρονο ο επόπτης κος. ΛΑΜΠΡΟΥ σταμάτησε ως οφσάιντ (ενώ δεν ήταν) τον παίκτη μας Κουτρομάνο ο οποίος βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, ενώ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο.

2.Στο πέναλτι του ΑΓ. Στεφάνου (1-0) ο ΙΔΙΟΣ επόπτης βρισκόταν εκτός φάσης πέντε (5) μέτρα με αποτέλεσμα να χάσει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας που ήταν σε θέση οφσαιτ.

3.Στα τελευταία λεπτά του αγώνα εμφανέστατο χέρι εντός της μικρής περιοχής, αγνοήθηκε από τους Άρχοντες του αγώνα.

Φανταστείτε σύσσωμοι όλοι οι φίλαθλοι να γελάνε για την συγκεκριμένη απόφαση. Οι αντίπαλες ομάδες δεν χρειάζονται την βοήθεια του εκάστοτε διαιτητή για να κερδίζουν.

Η Διοίκηση του ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ζητάει στο προσεχές συμβούλιο σας να καλεστεί για να διαμαρτυρηθεί για τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος του Συλλόγου μας.

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι η Διοίκηση θα προσπαθήσει να προστατεύσει την ιστορία του Συλλόγου μας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Και φυσικά να σας επισημάνουμε πάλι για πολλοστή φορά την απογοήτευση των φιλάθλων και παραγόντων μας, ότι τέτοιες ενέργειες έχουν ως αποτέλεσμα την απαξίωση και αδιαφορία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο καλούμαστε να υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια.

Για το Δ.Σ.''.

 

pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...