Παλληνιακός: Γραπτή δήλωση από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου της Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Γραπτή δήλωση από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου της Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 | 8:35 μ.μ.

Ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση και ανακαλεί σχετικά με τα όσα είχαν ειπωθεί μετά το ντέρμπι με το Μπογιάτι:

''Σχετικά με τις δηλώσεις μου οι οποίες δημοσιεύτηκαν μετά το παιχνίδι με τον Άγιο Στέφανο, επιμένω στις καταγγελίες μου όσων αφορά τους προπηλακισμούς τους οποίους δέχτηκα από οπαδούς του Άγιο Στεφάνου καθώς επίσης και για τις εις βάρος της ομάδος μου αποφάσεις των διαιτητών οι οποίες στην ουσία μας στέρησαν την νίκη.

Όσων αφορά τις δηλώσεις μου που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα πεπραγμένα της ένωσης θέλω να τονίσω, ότι ήταν off the records συζήτηση μεταξύ παραγόντων και πάντα στα πλαίσια του ενδιαφέροντος όλων μας για το καλό του ποδοσφαίρου στην Ανατολική Αττική''.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...