Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Νίκη με καλή εμφάνιση για τις νεάνιδες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Νίκη με καλή εμφάνιση για τις νεάνιδες

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 | 10:47 μ.μ.

Με πολύ καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε η νίκη της ομάδας των νεανίδων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 1/11 στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας επικρατήσαμε με σκόρ 3-0 (25-18, 25-12, 25-21) της ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ σε 72 λεπτά.

Η ομάδα μας έχοντας καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πολύ καλό τακτικό σερβίς και άμυνα, μπόρεσε σε συνάρτηση με τα λίγα λάθη να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αναμέτρηση την Κυριακή 8/11 και ώρα 14:30 στο κλειστό της Βάρης με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα.

Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, Λάιου Χριστιάννα, Παλαμάρη Μαρία, Στεργάκου Ντενίς, Γιαννέλου Χρύσα, Παπαστεφάνου Γεωργία, Πουρνάρα Εύα, Γεωργοπούλου Δανάη, Μοφρέντι Εύα, Πατσιλίβα Μαρία, Καρίπη Μαρίνα, Κόκκινου Φωτεινή.

Προπονητής: κ. Δημήτρης Γιαμαλής

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...