Παλληνιακός: Νοκ άουτ ο Τσούκας... αλλά έχει Αραχωβίτη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Νοκ άουτ ο Τσούκας... αλλά έχει Αραχωβίτη!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 | 4:07 μ.μ.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ Γιώργος Τσούκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός, κάτι που σημαίνει πως ο Ηλίας Αραχωβίτης παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιώργος Τσούκας, ο οποίος τραυματίστηκε στον καρπό στην προπόνηση με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα. Τα πράγματα για τον πολύπειρο και ικανότατο γκολκίπερ του Παλληνιακού, πάντως, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, καθώς σε πρώτη φάση αποφεύγει το χειρουργείο.

Αρχικά ο γιατρός του συνέστησε ακινητοποίηση του καρπού για 15 ημέρες και εφόσον πάνε όλα καλά στην επανεξέταση που θα κάνει, τότε θα προσπαθήσει να ''μπει'' στις προπονήσεις.

Αναμφίβολα ο τραυματισμός του Τσούκα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Παλληνιακού, ωστόσο στην Παλλήνη όπως έχουμε ξαναγράψει δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί.

Έτσι, θέση κάτω από τα δοκάρια πλέον θα πάρει ένας επίσης έμπειρος και ικανός γκολκίπερ... Ο λόγος για τον Ηλία Αραχωβίτη που θα είναι ο ''φύλακας άγγελος'' για την ομάδα της Παλλήνης στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γεννωμένης από το κυριακάτικο ματς με τον Κεραυνό στην Κερατέα.

Το ρόστερ του Παλληνιακού είναι μεγάλο, υπάρχει βάθος πάγκου κι αυτό επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ''άσου'' αφού το κενό του Τσούκα θα καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο...

pamebala.gr

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑ πάμε γερά αγόρι μου? Οι φίλοι του Παλληνιακού θα σε αποθεώσουν.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...