Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 (Δείτε τα θέματα) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 (Δείτε τα θέματα)

Written By Pallini Press on Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015 | 2:34 μ.μ.

Καλείστε σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,- Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) στις 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, του έτους 2015, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, για τα ως κάτωθι αναφερόμενα θέματα:


1. Λήψη απόφασηςγια τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Παλλήνης έτους 2015.

2. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης έτους 2015.

3.Λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ 7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».

4.Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ Ι ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΕΣ ΣΚΑ ΚΑΙ ΣΚ3».

5. Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ».

6. Λήψη απόφασης για έγκριση τοποθέτησης πινακίδων και παραβολικών κατόπτρων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίαςκαι στις τρεις Δ.Ε. του Δήμου Παλλήνης.

7. Λήψη απόφασης για έγκριση ανακατασκευής πεζοδρομίου επί της οδού Βουτυρά 15 στη Δ.Ε. Γέρακα Δήμου Παλλήνης

8. Λήψη απόφασης για έγκριση ορισμού υπηρεσιακών τεχνικών μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων.

9. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης συμπληρωματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παλλήνης και της εταιρείας ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου» λόγω αλλαγής ΦΠΑ από 13% σε 23%

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμηθειών–υπηρεσιών & καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.

12.Λήψη απόφασης για την έγκριση καταβολής γ΄ κατανομής πιστώσεων για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις σχολικές επιτροπές Α΄βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης του Κανονισμού Λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης.

14. Λήψη απόφασης για έγκριση τροποποίησης Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της ΚΕΑΠΠΔΠ (υπ΄ αριθμ. 126/2105 απόφαση Δ.Σ.)

15.Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ή μη μιας (1) λεύκας στην οδό Παλλάδος Αθηνάς 13 της ΔΕ Παλλήνης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...