ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Έτσι νιώθει ένας σκύλος όταν τον παρατάμε [video] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Έτσι νιώθει ένας σκύλος όταν τον παρατάμε [video]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 | 10:03 π.μ.

ADESPOTO

Η οικονομική κρίση, ο κακός εννοούμενος ανθρώπινος εγωισμός και η...
αμάθεια, έχουν φέρει στους δρόμους της χώρας μας περίπου 1.000.000 αδέσποτα ζώα. Πολλοί από τους συμπολίτες μας βαριούνται γρήγορα το τετράποδο που πήραν έπειτα από παραινέσεις των παιδιών τους και το αφήνουν αβοήθητο να βρει μόνο του την... άκρη.
Ο Ρομπέρτο Σινέτ θέλησε με το σποτάκι που θα παρακολουθήσετε και το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους με τον τίτλο Estrella να στηλιτεύσει αυτή την ανθρώπινη συμπεριφορά και να μας υπενθυμίσει (ή να μας μάθει) πως αντιμετωπίζεται από το ίδιο το ζώο η στιγμή της εγκατάλειψης. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σποτάκι το τέλος είναι ευχάριστο. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...