Δήμος Παλλήνης: Επιλέχθηκε ο χώρος φιλοξενίας του «Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων/Πράσινου Σημείου» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης: Επιλέχθηκε ο χώρος φιλοξενίας του «Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων/Πράσινου Σημείου»

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 9:54 μ.μ.

Την περιοχή μεταξύ της EXPO ATHENS και της επιχείρησης «ΑΦΟΙ Κυπριώτου», εντός της ζώνης χονδρεμπορίου Ανθούσας, επέλεξε ως χώρο δημιουργίας «Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) –Πράσινου Σημείου» η τριμελής Επιτροπή Καταλληλότητας Ακινήτου η οποία συστάθηκε και λειτούργησε με εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης.

Σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Καταλληλότητας: ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Παρέμβαση για ένα άλλο Δήμο», κ. Απόστολος Βολιώτηςψήφισε «λευκό» επεξηγώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2015 τους λόγους που ώθησαν την παράταξη της οποίας ηγείται σε αυτή την επιλογή. (οι λόγοι εκτίθενται παρακάτω)

Τα δύο άλλα μέλη της επιτροπής είναι, ο Αντιδήμαρχος, κ. Φώτης Αβαρκιώτης και ο Προϊστάµενος της ∆ιεύθυνσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Παλλήνης, κ. Βλαδίμηρος Κωσταπάνος, Αρχιτέκτονας –Μηχανικός.

Σημειώνεται ότι η δημοπρασία που προκηρύχθηκε ανέδειξε μόνο μία προσφορά ακινήτου και δεδομένου ότι αυτή ανταποκρινότανε στις προδιαγραφές της διακήρυξης, έγινε δεκτή από την Επιτροπή Καταλληλότητας.

Δείτε την συνέχεια του ρεπορτάζ στον ΝΕΟΛΟΓΟ

 

Πηγή ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...