Δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση οι Σύλλογοι Γονέων και οι διαχειριστές πολυκατοικιών Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση οι Σύλλογοι Γονέων και οι διαχειριστές πολυκατοικιών

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 | 10:30 μ.μ.

Ο κ. Αλεξιάδης ζήτησε να παγώσει η συζήτηση στις Επιτροπές, οι οποίες επεξεργάζονται το πολυνομοσχέδιο, ως προς τις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 2 αφού προηγουμένως, κατά την ομιλία του, είχε προαναγγείλει αλλαγές, όπου απαιτηθούν, οι οποίες θα προκύψουν αφενός από την κοινοβουλευτική συζήτηση, αφετέρου από την συζήτηση που διεξάγεται με τα τεχνικά κλιμάκια στο υπουργείο Οικονομικών.

Έτσι, μετά και την απόσυρση της παραγράφου 6 του άρθρου 2, δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση οι Σύλλογοι Γονέων και οι διαχειριστές πολυκατοικιών.

http://arouraios.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...