Υποχωρεί η κακοκαιρία αλλά δείτε τι έρχεται μετά! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υποχωρεί η κακοκαιρία αλλά δείτε τι έρχεται μετά!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 | 2:07 μ.μ.

Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας προβλέπεται από Κυριακή και μετά, ωστόσο η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή κυρίως στην βόρεια Ελλάδα όπου η ψύχρα θα παραμείνει.

Ωστόσο, παρά το μικρό διάλειμμα καλοκαιρίας που θα έχουμε ως και τις 2-3 πρώτες μέρες του Νοεμβρίου,νέο κύμα κακοκαιρίας θα μας επηρεάσει μετά τις 4-5 Νοεμβρίου, με νέα αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια ως και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου αλλά και πανίσχυρες καταιγίδες στην υπόλοιπη δυτική, κεντρική, νότια και ανατολική Ελλάδα.

Σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά μας στοιχεία, υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να έχουμε μία μεγάλη ψυχρή εισβολή στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα σε όλη την βόρεια Ελλάδα, το χρονικό διάστημα 4-5 ως και 9-10 Νοεμβρίου, με χιόνια να φτάνουν ίσως και σε πεδινά τμήματα ενώ ισχυρός παγετός δεν αποκλείεται να σημειωθεί ακόμα και πάνω από τα 600-700 μέτρα υψόμετρο στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και τα βόρεια τμήματα της Θράκης.

Ο Χειμώνας φέτος μάλλον θα μπει νωρίς και φέρει αρκετό κρύο ήδη από τις αρχές του Νοεμβρίου, ενώ τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού που μελετάμε, προβλέπουν και άλλη μία ψυχρή εισβολή πέρα από την παραπάνω και για μετά τα μέσα του Νοέμβρη ως και τη κεντρική Ελλάδα, με χιόνια ίσως και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

madata.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...