Βράζουν στον Παλληνιακό με την ΕΠΣΑΝΑ: Θα κινηθούμε δικαστικά! Τέρμα τα παιχνίδια με τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βράζουν στον Παλληνιακό με την ΕΠΣΑΝΑ: Θα κινηθούμε δικαστικά! Τέρμα τα παιχνίδια με τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 | 8:51 μ.μ.

Αποφασισμένοι για όλα στην ομάδα της Παλλήνης με την κατάσταση να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και να σοβαρεύει.

Το... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Μπογιάτι – Παλληνιακός όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά απ' ότι φαίνεται θα τραβήξει και αρκετό καιρό ακόμα. Στην ομάδα της Παλλήνης να θυμίσουμε πως εξέφρασαν τρομερά παράπονα τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη φιλοξενία που έτυχαν στον Άγιο Στέφανο, ενώ το γλυκό έδεσε μετά τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής με την ανακοίνωση της Τρίτης (28/10).

Από τον Παλληνιακό καταρχάς εκφράζουν την έντονη απορία τους για την... εξαφάνιση -από το σάιτ της ΕΠΣΑΝΑ- του ονόματος του παρατηρητή διαιτησίας Βαγγέλη Σπάθη που ήταν στο Μπογιάτι στο ματς της Κυριακής! ''Για ποιο λόγο άραγε έγινε αυτό;'', σχολιάζουν στον Παλληνιακό και ξεκαθαρίζουν πως επειδή τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και η κατάσταση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ''εμείς θα κινηθούμε νομικά''.

Από εκεί και πέρα στον Παλληνιακό είναι έξαλλοι και με την Πειθαρχική Επιτροπή. Αφού εκφράζουν την απορία τους ''πως γίνεται να δικάζεις κάποιον και να του βάζεις 100 ευρώ πρόστιμο, χωρίς να έχει απολογηθεί;'' τονίζουν πως η παραπάνω διαδικασία ''είναι παρωδία''!

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Παλλήνη ήδη έχουν βάλει ανθρώπους που θα τρέξουν τις διαδικασίες και υπάρχει έντονη κινητοποίηση. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η κατάσταση, από την στιγμή που μπαίνει το δικαστικό κομμάτι στη μέση, σοβαρεύει αρκετά. Άλλωστε από τον σύλλογο σχολιάζουν πως ''τέρμα τα παιχνίδια με τον Παλληνιακό'' και ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να ανακαλέσουν τα όποια σχόλια έγιναν.

Πηγή pamebala.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...