ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - "polis14" Ένα νέο μοντέρνο ΣΤΕΚΙ στην Ανθούσα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - "polis14" Ένα νέο μοντέρνο ΣΤΕΚΙ στην Ανθούσα

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 10:35 π.μ.

Άνοιξε και λειτουργεί στην Ανθούσα, ένας μοντέρνος-ζεστός-φιλικός οικογενειακός χώρος για όλες τις ηλικίες.

Πρόκειται για το POLIS 14, παλαιότερα ταβέρνα ΜΠΑΜΠΑ, που η συμπολίτισσα μας Νικολέτα Ρωσσολάτου το ανακαίνισε με μεράκι και δημιούργησε κάτι που έλειπε από την Ανθούσα.

Ένας διακριτικός χώρος για όλες τις ηλικίες και προπάντων πρόβλεψη για τα μικρά παιδιά, με χώρο δημιουργικής απασχόλησης δωρεάν, με την καθοδήγηση/εποπτεία νηπιαγωγού , τις ημέρες Τετάρτη έως Παρασκευή ώρες 16:30-20:30 και Κυριακές10:30-14:30.

Διαθέτει τηλεόραση με σύνδεση ΟΤΕ/TV και ΝΟVA

Προσφέρει διάφορες ποικιλίες κρεατικών και πίτσες που συνοδεύουν τα ποτά.

Τιμές καταπληκτικές και άψογο service.

Ο χώρος διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις

 

http://anthousiotis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_16.html

Φωτογραφίες ΠΑΛΛΗΝΗPRESS

Κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...