Το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη!!! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 | 11:28 μ.μ.

Άλλο ένα σχολείο του Δήμου Παλλήνης και μάλιστα από τα πρώτα, έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη  του προς τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη.

Το 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση της εθελοντικής οργάνωσης "Μετάδρασις" σε συνεργασία με την εταιρεία TAXIBEAT, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. 

Οι μαθητές του σχολείου συγκέντρωσαν με προθυμία και χαρά και ταξινόμησαν σε συσκευασία τα προσφερόμενα είδη ( κουβέρτες, ρουχισμό,τρόφιμα και παιχνίδια).

Αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Διευθύντρια του σχολείου, σε όλους τους καθηγητές αλλά και στα παιδιά που   πήραν μέρος σε αυτή την εθελοντική δράση αγάπης και αλληλεγγύης!!!

κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

φωτογραφία 4
φωτογραφία 1

φωτογραφία 2

φωτογραφία 3

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...