29χρονος, μπήκε στο 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης & έκλεψε κινητά & πορτοφόλια καθηγητών! Τον ακινητοποίησαν μαθητές! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

29χρονος, μπήκε στο 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης & έκλεψε κινητά & πορτοφόλια καθηγητών! Τον ακινητοποίησαν μαθητές!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 | 12:08 π.μ.

diarriktis_1ou_gymn_pallinis

Πηγή: Νεολόγος

Νεαρός άνδρας, ημεδαπός,  προσποιούμενος ότι συνομιλεί στο κινητό τηλέφωνο του, προφανώς για να αποφύγει «αδιάκριτες» ερωτήσεις του τύπου «ποιον θέλετε» ή «τι ζητάτε», διέσχισε το κατώφλι του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης και έχοντας πάντα στο αυτί του το τηλέφωνο, έφτασε μέχρι το γραφείο των καθηγητών.

Η πόρτα της αίθουσας ήταν ανοιχτή, οι καθηγητές επέβλεπαν τις δραστηριότητες των μαθητών τους στον προαύλιο χώρο -ήταν ημέρα αθλητισμού σήμερα-και αξιοποιώντας ο νεαρός άνδρας την ευκαιρία, μπήκε και βγήκε σε διάστημα 1-2 λεπτών με τρια κινητά και περίπου διπλάσια πορτοφόλια!

Ο δράστης, εγκαταλείποντας τον ισόγειο χώρο του Σχολείου κίνησε τις υποψίες καθηγήτριας, η οποία, ενώ τον κάλεσε ευγενικά να έρθει κοντά της και να της πει, «τι ακριβώς ζητάει» αυτός, προφασιζόμενος ότι δεν την άκουσε, επιτάχυνε τον βηματισμό αποχώρησης του και αντί να φύγει από ΄κει που μπήκεσ΄αυτή την περίπτωση μάλλον θα ξέφευγε… - επίλεξε να πηδήσει τα κάγκελα που χωρίζουν τους προαύλιους χώρους Γυμνασίου και Λυκείου και σ΄αυτό το σημείο, λίγα λεπτά μετά,ήρθε το τέλος της θρασύτατης επιλογής του.

Η καθηγήτρια ήδη είχε διαπιστώσει ότι έλειπε το πορτοφόλι από την τσάντα της, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί με τον «παράξενο επισκέπτη» και τρέχοντας στο κατώφλι του, φώναξε στους μαθητές του Λυκείου να τον πιάσουν «γιατί έκλεψε το σχολείο.»

Έτσι κι έγινε.

Οι μαθητές έπεσαν επάνω του, τον ακινητοποίησαν, στο σημείο έφτασαν καθηγητές από το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο και όταν μαθητής υποκινούμενος από συμμαθητές του, έψαξε τις τσέπες του δράστη έβγαλε τρία κινητά τηλέφωνα και περίπου διπλάσια πορτοφόλια!

Λίγα λεπτά της ώρας μετά, αστυνομικοί του Τμήματος Παλλήνης του φόρεσαν χειροπέδες και τον παρέλαβαν για τα περαιτέρω. –η φωτογραφία είναι από τη στιγμή της σύλληψής του.

Ο συλληφθείς είναι 29 ετών και  ζει στην περιοχή.

Οι πληροφορίες του «Ν» λένε ότι θα προσαχθεί στην Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ληστής οπλοφορούσε ή κρατούσε μαχαίρι η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική……….. Τα παιδιά μας από καθαρή τύχη δεν έπαθαν τίποτα. Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούμε για την ασφάλεια τους;;;;

ZOI είπε...

Μήπως πρέπει να μάθουμε και το όνομα του ; ;;;;;

Δ Ι Α Σ είπε...

Ιδου λοιπον που χρειαζονται οι σχολικοι φυλακες !!! Πρεπει λοιπον να επανελθει αυτη η θεση που καταργησε ο μικρος Μητσοτακης (οπως βεβαια & την δημοτικη αστυνομια ) για να υπαρχει φυλαξη στα σχολεια . Δεν ειναι σωστο να <> γονεις & παιδια σε ιδιωτικα σχολεια λογο μηδενους ασφαλειας & ημιμαθειας !!! των δημοσιων σχολειων .

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...