Ο Παλληνιακός έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα Ραφήνας, η οποία στάθηκε όρθια στην Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Παλληνιακός έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα Ραφήνας, η οποία στάθηκε όρθια στην Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 | 12:46 π.μ.

Τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών του Παλληνιακού κατάφερε να βάλει η Θύελλα Ραφήνας που έφυγε την Κυριακή (18/10) με ισοπαλία (0-0) από την Παλλήνη.

Η ομάδα των Παναγιώτη Χριστοφιλέα – Γιώργου Φαράκου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έψαξε με μεγαλύτερη διάθεση το γκολ, ωστόσο δεν σκόραρε και μοιραία... γκέλαρε. Βέβαια και οι Λιγνιτωρύχοι του Πέτρου Τσιγκούλη, που για ακόμα μια φορά παρατάχτηκαν με πλήρως νεανική 11άδα, με την σωστή αμυντική λειτουργία τους έβαλαν δύσκολα στον Παλληνιακό και πέτυχαν τον σκοπό τους, κρατώντας τον στο μηδέν.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, η αλήθεια είναι πως στο πρώτο 45λεπτο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες τόσο με τον Μουστόγιαννη όσο και με τον Κυριόπουλο.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο ισορροπημένο και η Θύελλα απείλησε προς το φινάλε με τον Βαζέχα. Εν τέλει το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παλληνιακό - ύστερα απ' αυτή την ισοπαλία - να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τα Γλυκά Νερά (έχουν από 11 πόντους).

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Ρούντος, Παπαδόπουλος

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπάθης )

(Παρατηρητής: Κρητικόπουλος)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Γκαμάλ, Καλούδης, Χρόνης, Νάκου (70' Κάππος), Δαραμούσκας, Κούνας, Μαργέτης (60' Κούσσης), Μουστόγιαννης, Μιρτάι (46' Κοβάνης), Κυριόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Αράπης, Στάφα (18' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Γεωργιάδης (70' Ξύδης), Ανδρεαδάκης (84' Ράσα), Βαζέχα.

***πηγή φωτογραφίας: vivasports

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...