ΠΑΛΛΗΝΗ: Το Λογιστικό Γραφείο Καρπούζος Δημήτριος & Συνεργάτες, σας ευχαριστεί και σας εύχεται καλό φθινόπωρο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: Το Λογιστικό Γραφείο Καρπούζος Δημήτριος & Συνεργάτες, σας ευχαριστεί και σας εύχεται καλό φθινόπωρο

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:27 μ.μ.

Με την εκπνοή της περιόδου των Φορολογικών Δηλώσεων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ανταπόκριση, την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη προσέλευση στο γραφείο που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και προσδοκία .

Πραγματικά ήταν μια περίοδος με πολύ διάβασμα, πίεση, ανατροπές, πολύ αναμονή για την ψήφιση των νέων διατάξεων και το κυριότερο η μεγάλη προσπάθεια για την εφαρμογή των διατάξεων αυτών. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που σε τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα είναι τέτοια που καθιστούν αν μη τι άλλο τους πελάτες μας εκτός από κερδοφόρους αλλά και βιώσιμους δίνοντας μας πολύ μεγάλη χαρά και κουράγιο να συνεχίσουμε .

Σας ευχόμαστε καλό Φθινόπωρο και καλή σχολική σεζόν σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Με εκτίμηση

 

Η σελίδα μας στο facebook

Η ιστοσελίδα μας

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...