Μανώλης Κακλιδάκης: Πιστεύουμε ότι το σχολείο είναι θεσμός ιερός και έτσι το αντιμετωπίζουμε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μανώλης Κακλιδάκης: Πιστεύουμε ότι το σχολείο είναι θεσμός ιερός και έτσι το αντιμετωπίζουμε

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:53 μ.μ.

unnamed

Πρώτο κουδούνι σήμερα Παρασκευή στα σχολεία του Δήμου Παλλήνης στα οποία τελέστηκαν και οι καθιερωμένοι αγιασμοί.

Δείτε παρακάτω τον χαιρετισμό του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Γέρακα και αντιπροέδρου της Ένωσης Γονέων Παλλήνης κου Μανώλη Κακλιδάκη, για καλή σχολική χρονιά….

 

“Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά

Είναι κοινά παραδεχτό πλέον πως διανύουμε ως λαός ,ίσως, τις πιο δύσκολες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βιώνουμε οι περισσότεροι από εμάς την ανασφάλεια, την απαισιοδοξία, την έλλειψη ελπίδας, ενδεχομένως, σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητάς μας, αλλά κυρίως στο επίπεδο της οικονομίας τόσο της χώρας όσο και της οικογένειάς μας.

Πολλοί αισθανόμαστε συχνά και αγανακτισμένοι με την πορεία των πραγμάτων και όλοι μας σίγουρα αναζητούμε ευθύνες….

Οι οικονομικές συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων είναι πολύ δύσκολες. Παρόλα αυτά το μοναδικό κίνητρο για να εμπλακούμε σε αυτή τη διαδικασία είναι η αγάπη μας για τα παιδιά και η αγωνία μας για το μέλλον τους .

Εύχομαι η νέα χρονιά να βρει όλους σας με υγεία και να είστε σίγουροι πως και με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το σκηνικό της μιζέριας και της απογοήτευσης που δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να επηρεάσει τα παιδιά μας σε σχέση με τη δράση τους ως μαθητές.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλή Σχολική Χρονιά και να καλωσορίσουμε τους μαθητές, γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας.

Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε προς όφελος των παιδιών μας, που ως μαθητές περνούν μεγάλο μέρος της μέρας τους στο σχολείο. Για να γίνει ο στόχος μας πραγματικότητα χρειαζόμαστε και τη δική σας ενεργή συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια.

Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο δύσκολες σχολικές χρονιές, αισιοδοξούμε όμως ότι με την καλή συνεργασία των ομάδων της σχολικής κοινότητας (γονείς εκπαιδευτικούς και μαθητές) θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Απευθύνομαι σε όλους όσους πιστεύουν πως η επαγγελματική τους ιδιότητα ή οι γνώσεις τους μπορούν να φανούν χρήσιμες στο να αντιμετωπίζονται τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στο σχολείο . Άλλωστε η οικονομική συγκυρία και συχνά οι γραφειοκρατικές χρονοβόρες διαδικασίες καθιστούν αναγκαία τη δική μας πρωτοβουλία και εθελοντική προσφορά.

Όσοι λοιπόν έχουν την διάθεση και το μεράκι να καλυτερέψουμε τους χώρους του σχολείου ή να βοηθήσουμε με παρεμβάσεις στην κάλυψη αναγκών ή ακόμη μπορούν να υποστηρίξουν δράσεις του Συλλόγου ας απευθυνθούν στο διοικητικό συμβούλιο για να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το σχολείο για τα παιδιά μας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας και των αρμοδιοτήτων μας θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε ανάγκες του σχολείου που η πολιτεία αδυνατεί να χρηματοδοτήσει, το ίδιο αλώστε κάναμε και την χρονιά που πέρασε , είμαστε σε συνεχή επαφή με τους φορείς του τόπου μας για το καλό του σχολείου και για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται συχνά από έλλειψη κονδυλίων.

Πιστεύουμε ότι το σχολείο είναι θεσμός ιερός και έτσι το αντιμετωπίζουμε.

΄Eνας χώρος που φιλοξενεί τα παιδιά μας, που τους δίνει εφόδια, ευκαιρίες ,γνώση καταξίωση, αυτογνωσία, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να τους δίνει και ελπίδα για το ΜΕΛΛΟΝ.

Ο σύλλογος είναι εδώ παρόν και αγωνίζεται σταθερά και με συνέπεια για όλα τα παραπάνω, τώρα όμως η ανάγκη να δράσει είναι ακόμη μεγαλύτερη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Πρέπει να κρατήσουμε το σχολείο «ανοιχτό» και λειτουργικό. Το διοικητικό συμβούλιο αφιερώνει προσωπικό χρόνο και καταβάλλουμε προσπάθεια για όλα αυτά, έχουμε όμως ανάγκη τη δική σας συνδρομή ώστε να πετύχουμε τους στόχους που αφορούν τα παιδιά μας

Η συμμετοχή σας και η βοήθειά σας με οποιοδήποτε τρόπο θα μας είναι χρήσιμη. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ”

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...