ΠΑΛΛΗΝΗ - Οι ΑΝΕΛ για την παραίτηση Αλιφέρη: Όχι "γιούρια" και "εξόδους Μεσολογγίου" που να αφανίσουν το έθνος μας, μόνο και μόνο ώστε η ιστορία να γράψει για θάνατο "τιμημένο" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ - Οι ΑΝΕΛ για την παραίτηση Αλιφέρη: Όχι "γιούρια" και "εξόδους Μεσολογγίου" που να αφανίσουν το έθνος μας, μόνο και μόνο ώστε η ιστορία να γράψει για θάνατο "τιμημένο"

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:33 π.μ.

Με επιστολή που απέστειλαν στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS οι Τομεάρχες ΑΝΕΛ Περιφέρειας Αττικής Καραγεωργίου Δημήτρης και Γούλας Στέφανος απαντούν στον κο Αλιφέρη για την παραίτησή του...

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κο Αλιφέρη για τα εξής που δείχνει αδικαιολογήτως να αγνοεί:

1. Η Εθνική Κυριαρχία με τη νέα συμφωνία και την ακύρωση της παλιάς ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΗΚΕ, καθώς το ελληνικό χρέος έπαψε να υπάγεται στο αποικιοκρατικό Αγγλικό δίκαιο που έδινε το δικαίωμα στους δανειστές να κατάσχουν όλη τη Δημόσια περιουσία και εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό που δεν τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Με τη νέα συμφωνία επανήλθε η ασυλία της Ελλάδος σε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία, δημόσια και ιδιωτικά (τα σπίτια όλων μας και ανάμεσα τους φυσικά και το δικό του), και απέκτησε ξανά ισχύ το Σύνταγμα της Ελλάδος. Αν βεβαίως ο κος Αλιφέρης επιθυμούσε να χρεωκοπήσουμε εντός Αγγλικού δικαίου και να τα χάσουμε όλα λόγω αναγκαστικής κατάσχεσης θα πρέπει να το εξηγήσει στον Ελληνικό λαό που θα έμενε κατα εκατομμύρια εν μία νυκτί άστεγος!

2. Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από τους Ανεξαρτητους Έλληνες που εχουν την πρόθεση να το προσβάλλουν ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην αιθουσα του οποίου κατέρρευσε και την προηγούμενη φορά που το ψηφισε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!

3. Οι Ανεξαρτητοι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν αναγνώρισαν το κομμάτι του χρέους που είναι επαχθές. Αν ομως ο κος Αλιφέρης πιστεύει οτι θα μπορούσε η κυβέρνηση να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια εναντίον κάποιων διεκδικώντας τη διαγραφή του επαχθούς χρέους και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ οι ίδιοι να μας δώσουν 80 δις για να επιβιώσουμε την επόμενη τριετία ειναι κι αυτο κατι που πρέπει να εξηγήσει στους Έλληνες πώς ακριβώς θα το επιτύγχανε ο ίδιος. Αντ'αυτού η κυβέρνηση επέλεξε να διεκδικήσει σκληρά (κι εχει ηδη πετύχει σε μεγάλο βαθμό αφου όλοι στον πλανήτη ολόκληρο πλέον το αποδέχονται!) τη ρύθμιση της βιωσιμότητας του χρέους, με αναδιάρθρωση και κούρεμα, ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ των δανειστών. Εχει καταφέρει δηλαδή να προωθήσει μια εξέλιξη που ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αναίμακτη οδός σωτηρίας της χώρας, καθώς οποιαδήποτε άλλη θα επέφερε χρόνια δυστυχία και πείνα (όχι απλα φτώχεια!) στον Ελληνικό λαό. Θα κριθεί λοιπόν η κυβέρνηση ανάλογα με το αποτέλεσμα της σε αυτη τη διεκδίκηση αν κατάφερε να σώσει την Ελλαδα, που στην πραγματικότητα μοναδικό πρόβλημα που εχει είναι η κρίση χρέους και αυτήν στοχευμένα προσπαθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!

4. Η ιδιωτική ιδιοκτησία, που πριν είχαν απελευθερωθεί οι κατασχέσεις της, πλέον προστατεύεται με νόμο αυτής της κυβέρνησης και η "αρπαγή απο hedge funds" ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αφου νομοθετικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ η πώληση των δικαιωμάτων των δανείων των Ελλήνων πολιτών σε αυτα οπότε ισχυει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

5. Η αναπτυξιακή πολιτική και η παραγωγική ανασυγκρότηση ΔΕΝ απαγορεύονται ρητώς και δια ροπάλου από τους Γερμανούς επικυρίαρχους του Δ Ράιχ, καθώς για το σκοπό αυτόν ενημερώνουμε τον κο Αληφερη πως με σκληρή μάχη η κυβέρνηση εξασφάλισε από τους δανειστές 35 δις. Μήπως προσπαθεί να μας πείσει ότι μας χάρισαν (δεν ειναι δανεικά!) 35 δις για το σκοπό αυτό με εντολή να... μην τα χρησιμοποιήσουμε!

6. Οφείλω να υπενθυμίσω στον κο Αλιφέρη πως τόσο στην περίπτωση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, όσο και για αυτο με τις 100 δόσεις οι δανειστές ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ την κατάργηση τους κατηγορώντας την κυβέρνηση για μονομερείς ενέργειες. Και τι έγινε; Παραμένουν σε ισχύ και τα δυο, στο δε δεύτερο ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ η εφαρμογη του και σε περισσότερες οφειλές εκτός της Εφορίας. Η κυβέρνηση αυτή κατάφερε να κατακτήσει λοιπόν ΚΑΙ τη δυνατότητα για "μονομερείς ενέργειες" αρκεί να μην πλήττονται κάποιες γενικές κατευθύνσεις. Η ίδια ομως αποφασίζει πώς και προς όφελος ποιων κοινωνικών στρωμάτων θα εξαντλήσει αυτη της τη δυνατότητα και προς το παρόν το κάνει υπέρ των αδύναμων οπως είχε υποσχεθεί!

7. Ουδέποτε υπήρξε Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Παλλήνης, παρά μόνο απόπειρα δημιουργίας που δεν απέδωσε από τον κο Αλιφέρη. Οι βαρύγδουποι κατά φαντασίαν τίτλοι για λόγους εντυπωσιασμού δεν αποδίδουν ποτέ τα αναμενόμενα!

Αγαπητέ Βαγγέλη θλιβόμαστε ειλικρινά για την απόφαση σου, γιατι υπήρξες αγωνιστής. Ο λόγος που εθελοτυφλείς άγνωστος, αλλα στο δρόμο που χαράξαμε μαζί όσοι αντέχουν μένουν. Η πολιτική θέλει σχέδιο, στρατηγική, δυνατότητα τακτικών ελιγμών. Όχι "γιούρια" και "εξόδους Μεσολογγίου" που να αφανίσουν το έθνος μας, μόνο και μόνο ώστε η ιστορία να γράψει για θάνατο "τιμημένο". Όταν απο σένα εξαρτώνται 10.000.000 ψυχές δε βάζεις το κεφάλι τους στη λαιμητόμο για ένα καπρίτσιο, παρα ετοιμάζεις και υλοποιείς το σχέδιο με τις λιγότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες. Τίποτα δεν άλλαξε στο στόχο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η εφαρμοζόμενη ομως διπλωματία είναι που θα κρίνει αν θα πετύχουμε ή θα χάσουμε σε ενα παιχνίδι γεωπολιτικό που όλοι επιδιώκουν το δικό τους συμφέρον κι ας συνοδεύεται αυτό ακόμη κι απο τον αφανισμό των Ελλήνων (πχ Σόιμπλε-Λαφαζάνης).

Ελπίζουμε κάποια στιγμη να επανέλθεις στον αγώνα γιατι στάθηκες μέχρι τώρα αντάξιος αυτού!

Μετα τιμής

Καραγεωργίου Δημήτρης-Γούλας Στέφανος

Τομεάρχες ΑΝΕΛ Περιφέρειας Αττικής

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Παλλήνη : Mία παραίτηση από τους ΑΝΕΛ που θα συζητηθεί

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...