Επίσκεψη Παναγιώτη Σγουρίδη και Κώστα Κατσίκη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αν. Αττικής στη Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επίσκεψη Παναγιώτη Σγουρίδη και Κώστα Κατσίκη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αν. Αττικής στη Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 | 9:23 μ.μ.

Πάντα κοντά σε συλλόγους και φορείς αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα τοπικής κοινωνίας, αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελούμενη από τον τ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη, τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής κ. Κώστα Κατσίκη και άλλων σημαντικών στελεχών, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Διοικητή Ασφάλειας καθώς και άλλα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, οι οποίοι ανέδειξαν θέματα που αφορούν περιοχές της Ανατολικής Αττικής που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα, ιδιαίτερα εκείνες που είναι περισσότερο απομακρυσμένες, για την ασφάλεια, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και άλλων θεμάτων που πλήττουν και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Τόσο ο Παναγιώτης Σγουρίδης όσο και ο Κώστας Κατσίκης έδωσαν διαβεβαίωση της στήριξης του κόμματος των ΑΝΕΛ στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και στα άξια στελέχη της .

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...