Δήμος Παλλήνης: Νέο πρόβλημα με το ταμείο του δήμου και επέμβαση εισαγγελέα για υπόθεση πλαστογραφίας !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης: Νέο πρόβλημα με το ταμείο του δήμου και επέμβαση εισαγγελέα για υπόθεση πλαστογραφίας !!!

Written By Pallini Press on Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:38 π.μ.

Νέο πρόβλημα με ταμείο του δήμου και πιο συγκεκριμένα με το ταμείο του Νεκροταφείου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης ήρθε στην επιφάνεια κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 01.09.2015.

Να ήταν μόνο αυτό όμως…..
Στη συνέχεια της συνεδρίασης αποκαλύφθηκε πως Δημοτικός Σύμβουλος  της Παράταξης του Δημάρχου και υπάλληλος του ΚΕΠ της Παλλήνης εμπλέκονται σε υπόθεση πλαστογραφίας. Και αυτή η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα.!!!

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά έπειτα από παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κου Παναγιώτη Μερτύρη.

Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου της παράταξης “Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις” για το Δημοτικό Συμβούλιο της 01/09/2015

1259_1441215757

Δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 01/09/2015

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  01 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Κατάστημα του Γέρακα, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης  με σωρεία θεμάτων που αφορούν τον Δήμο.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος  Παναγιώτης Μερτύρης, έθεσε μια σειρά ευλόγων ερωτημάτων στον Δήμαρχο, κο Θανάση Ζούτσο, ζητώντας του άμεσα απαντήσεις για σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στον Δήμο και όφειλε να είχε ήδη ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ένα από αυτά τα ερωτήματα ήταν αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με το ταμείο του Δήμου. Ο Δήμαρχος απάντησε πως έχει προκύψει κάποιο θέμα και συγκεκριμένα με το ταμείο του Νεκροταφείου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.  Η έρευνα της υπόθεσης όπως μας ενημέρωσε βρίσκεται σ’ εξέλιξη και θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο όταν αυτή ολοκληρωθεί. Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Μερτύρης αναφέρθηκε σ’ ένα ακόμη ιδιαίτερο σοβαρό θέμα, καθώς φαίνεται να έχουν εμπλακεί σε υπόθεση πλαστογραφίας, Δημοτικός Σύμβουλος  της Παράταξης του Δημάρχου και υπάλληλος του ΚΕΠ της Παλλήνης. Ο Δήμαρχος δεν αμφισβήτησε το γεγονός, μας ενημέρωσε ότι η υπόθεση είναι στον Εισαγγελέα, έχει γίνει προκαταρκτική εξέταση και όταν φτάσει στον Δήμο θα συσταθεί ειδική επιτροπή που θα συμμετέχουν και μέλη της αντιπολίτευσης.

Στην συνέχεια της τοποθέτησής του, ο Παναγιώτης Μερτύρης, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην σύσταση Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου ανατέθηκαν 15 υποθέσεις  που ξεπερνούσαν το ποσό των 7000 ευρώ σε συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο. Είναι ξεκάθαρο πως όπου επικρατεί η  απουσία θεσμικών οργάνων, δίνεται η δυνατότητα στον κάθε Δήμαρχο να μοιράζει κάθε φορά το «παιχνίδι» και να εξυπηρετεί καθαρά και μόνο ρουσφετολογικά συμφέροντα, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι αυτό το επιπλέον κόστος, με την μη σύσταση της Νομικής Υπηρεσίας, το πληρώνει δυστυχώς ο Δημότης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα όπου στις 25/07 είχε συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για ν’ αναθέσουν το έργο "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ ΑΡ. ΜΕΛ. 08/2015" σε συγκεκριμένο εργολάβο, ο όποιος για κατά έναν πολύ περίεργο λόγο που οφείλει η Δημοτική Αρχή να μας εξηγήσει, είχε ξεκινήσει τις εργασίες ανακαίνισης πριν από τις 24/07. Είναι φανερό πως οι διαδικασίες είναι τόσο προσχεδιασμένες που πλέον έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και δεν μπορούν να τηρηθούν ούτε τα προσχήματα.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με πολλούς Δημότες να διαμαρτύρονται για λανθασμένες χρεώσεις βάσει « πλασματικών» τετραγωνικών μέτρων στον λογαριασμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πληρώνουν υψηλότερα δημοτικά τέλη και τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ). Ο κος Ζούτσος ισχυρίστηκε ότι είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο κος Μερτύρης τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός διότι και ο ίδιος ο Δήμαρχος και πολλοί Δημοτικοί του Σύμβουλοι δεν αναφέρουν ότι στην συγκεκριμένη απόφαση μειοψήφισε η παράταξή μας και οφείλουν να διευκρινίζουν ποιοι έχουν συμμετέχει σε μια τέτοια απόφαση και να μην μοιράζουν ευθύνες δεξιά και αριστερά σε όσους δεν τους αναλογούν.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε έχουν προκύψει πολύ σημαντικά θέματα στον Δήμο Παλλήνης και θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερα στοιχεία αλλά και με ξεχωριστές αναρτήσεις όπου θα περιέχουν αναλυτικά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να είμαστε δίπλα στον Δημότη, να τον ενημερώνουμε για όλα αυτά που τον αφορούν, να του δίνουμε λύσεις και όλοι μαζί να  μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα γι’ αυτόν.

“Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...