Παλλήνη: Το δράμα που “ζει” η Κάντζα εδώ και αρκετούς μήνες συνεχίζεται. Γιατί κε Ζούτσο; [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Το δράμα που “ζει” η Κάντζα εδώ και αρκετούς μήνες συνεχίζεται. Γιατί κε Ζούτσο; [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:55 π.μ.

Το δράμα που “ζει” η Κάντζα εδώ και αρκετούς μήνες συνεχίζεται. Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS από κάτοικους της περιοχής για τους τόνους από κλαριά που είναι στοιβαγμένα στους δρόμους από αρχές καλοκαιριού, το Σάββατο 19.09.2015 πήραμε την φωτογραφική μας μηχανή και επισκεφτήκαμε μερικά από τα σημεία που μας υπέδειξαν.

Οι εικόνες που αντικρίσαμε δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές, σε αντίθεση μάλιστα θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε άθλιες και προσβλητικές….

Η δημοτική αρχή από της 01.09.2015 έχει ανακοινώσει “ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την πολυμέτωπη εκστρατεία καθαριότητας σε όλο το εύρος του

Στη Κάντζα όμως τους περιμένουν ακόμα…..

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το αποκαρδιωτικό σκηνικό που πλέον έχει μονιμοποιηθεί στην ΚΑΝΤΖΑ

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS θα βάλει και τα ονόματα των οδών για να μην δυσκολευτεί η δημοτική αρχή να ψάχνει…..

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Οδός Θάλειας

IMG_1272

Οδός Εσπερίδων

IMG_1276

 

 

Οδός Αιόλου

IMG_1278

 

Οδός Γαλήνης (3 σημεία)

IMG_1279IMG_1282IMG_1283IMG_1284

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...