Έργα Δήμου Παλλήνης: Πρώτα μπαίνει ο εργολάβος και μετά αποφασίζουν ποιος θα αναλάβει το έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έργα Δήμου Παλλήνης: Πρώτα μπαίνει ο εργολάβος και μετά αποφασίζουν ποιος θα αναλάβει το έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:38 μ.μ.

Magical Snap - 2015.09.03 21.05 - 003

Από τα ευτράπελα της λειτουργίας και περισσότερο, της νοοτροπίας των διοικούντων τον Δήμο μας, η ανάθεση έργων σε εργολάβο πριν ακόμα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα και οι επιτροπές, ποιον θα επιλέξουν!

Πρόσφατο παράδειγμα, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, στο οποίο έπρεπε να γίνουν εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες και προσκλήθηκε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στις 24/07/2015 για να αποφασίσει την ανάθεση του έργου "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ ΑΡ. ΜΕΛ. 08/2015" σε εργολάβο, ο οποίος όμως, σύμφωνα με τον κύριο Μερτύρη, είχε ήδη μπει στο σχολείο από τις προηγούμενες μέρες και είχε ήδη ξεκινήσει εργασίες!

Όπως διαβάσαμε στο Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού του κυρίου Μερτύρη, τις επόμενες μέρες θα δημοσιευθούν τα αποδεικτικά στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση.

Δείτε στο βίντεο την αποκάλυψη από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 01/09/2015

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...