Πάρτι για τα 3 Χρόνια Cafe Mosaique!!!! Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου – ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πάρτι για τα 3 Χρόνια Cafe Mosaique!!!! Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου – ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:46 μ.μ.

1545951_284142971739705_464152963_n

Χρόνια μας πολλά!!! Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια ανοίξαμε! Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να ήμαστε δίπλα σας, αναζητώντας τρόπους να περάσουμε καλά και εμείς μαζί σας.
Ο λόγος; Γιατί εσείς μας επιλέξατε και μας κάνατε μέρος της καθημερινότητας σας. Γιατί μας έχετε κάνει το στέκι σας και κυρίως γιατί είστε το κίνητρο μας να προσπαθούμε για το καλύτερο!
Πρέπει και εμείς με την σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτυ "γενεθλίων" του μαγαζιού.
Θα σας θέλαμε για μια ακόμα φορά να γιορτάσετε μαζί μας τα γενέθλια μας. Την διασκέδαση σας αφήστε την σε εμάς, το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να φέρετε την καλή σας διάθεση και αγάπη μπόλικη.
Μπορείτε να απολαύσετε δροσερά cocktail σε χαμηλότερες τιμές(5,5e απλό-6,5e special) με μουσική καλοκαιρινή σε funky, popular-alternative ρυθμούς, επιλογές από
Giorgos Stathopoulos kai Dimitris Geropoulos μιας και στην Ελλάδα θα είναι 58 Αυγούστου ακόμα ;)
Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 19:00

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...