Με τριάρα έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ | 3-0 το ΜΑΡΟΥΣΙ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με τριάρα έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ | 3-0 το ΜΑΡΟΥΣΙ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:17 π.μ.

IMG_2105

Νίκη με 3-0 για τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ κόντρα στο ΜΑΡΟΥΣΙ, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από την αναμέτρηση με τον ΚΟΥΒΑΡΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/9 στο γήπεδο της Παλλήνης παρουσία αρκετών φίλων του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ που είδαν την ομάδα τους να επικρατεί αρκετά εύκολα του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

Να σημειώσουμε πως ό κύκλος φιλικών προετοιμασίας έκλεισε και η ομάδα της Παλλήνης έμεινε αήττητη.

Το τεχνικό δίδυμο ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ–ΦΑΡΑΚΟΥ χρησιμοποίησε μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα- συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό- συνεχίζοντας τις δοκιμές ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για το ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ σκόραραν οι: Νάκου, Κούνας και Κυριόπουλος.

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ξεκίνησε με τους:

Αραχοβίτης, Θεοδώρου, Βενέτης, Αλβανός, Νάκου, Μουστόγιαννης, Κοβάνης, Ζώκος, Εμμάνιουελ, Μπούρας, Κούνας

Έπαιξαν ακόμα οι:

Κανάκης, Μαργέτης, Καβαδίας, Πανακούλιας, Κυριόπουλος

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αυτοδημιούργητος Mr Cook and Grill, πρόεδρος του Παλληνιακού

Magical Snap - 2015.08.29 19.49 - 001[3]

 

 

Παλληνιακός – Βριλήσσια 2-2 [ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...