ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – NETPC [Υπολογιστές, Τηλεφωνία, Συστήματα Ασφαλείας, Εμπορικές Εφαρμογές….] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – NETPC [Υπολογιστές, Τηλεφωνία, Συστήματα Ασφαλείας, Εμπορικές Εφαρμογές….]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 | 1:26 μ.μ.

Magical Snap - 2015.08.19 13.26 - 001

Η NETPC δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004 µε έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυµων προϊόντων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και συστημάτων ασφαλείας. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιημένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εταιρία ανταποκρίνεται άµεσα στις ανάγκες των πελατών της.
Η NETPC είναι μια σύγχρονη εταιρεία στελεχωμένη από ανθρώπους με γνώσεις, που αγαπάνε και γνωρίζουν καλά τον κόσμο της πληροφορικής και της ασφάλειας ενώ διακρίνονται, για την συνεχή, συνεπή και υπεύθυνη αντιμετώπιση των πελατών τους.
Η NETPC, στα 10 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά, επαναπροσδιορίζει καθημερινά τις έννοιες της σταθερότητας, της αξιοπιστίας, της άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης, της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης, στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.
Στόχος της NETPC είναι πάντα η καλύτερη ικανοποίηση των πελατών της μέσα από την εξειδίκευση και την συνεχή ενημέρωση του προσωπικού της για τις νέες τεχνολογίες και τον ψηφιακό κόσμο.   
    Η εταιρεία Θ.ΠΑΓΩΝΗΣ – Γ.ΚΟΧΡΩΝΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ο.Ε. βραβεύθηκε για το 2012 από την G4S Secule Solution S.A.
    Διαθέτει άδεια από την ελληνική αστυνομία για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, σύμφωνα με το Ν.2518/1997 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Ν.3707/208 (Α-209)
    Υποστηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος συμμετέχει στο συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού

logo-268x50

Netpc
Λ. Μαραθώνος 13, Παλλήνη

Τηλέφωνο
2106033387
Φαξ
2106033765

http://www.netpc.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...