Παλλήνη - Ένα τσιγάρο αρκεί κε Ζούτσο !!! - Τι δεν καταλαβαίνεις;;;; (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη - Ένα τσιγάρο αρκεί κε Ζούτσο !!! - Τι δεν καταλαβαίνεις;;;; (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 | 3:04 μ.μ.

Η ασέβεια της δημοτικής αρχής προς την πόλη της Παλλήνης και τους δημότες καλά κρατεί. Με πρόσχημα τις ελλείψεις προσωπικού έχει αφήσει στο έλεος του θεού τους κατοίκους της πόλης και ας γνωρίζουν πως κινδυνεύει ακόμα και η σωματική τους ακεραιότητα.!!!!

Αναγνώστης του ΠΑΛΛΗΝΗPRESS μας έστειλε φωτογραφίες από οικόπεδο στη καρδιά της πόλης και το παρακάτω σχόλιο.

"Μ.Αλεξάνδρου 8 Παλλήνη, μη περιφραγμένο οικόπεδο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.Αυτά είναι εκεί από την αρχή του καλοκαιριού. Ένα τσιγάρο αρκεί.."

Να σας θυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα είχαμε φωτιά στη κεντρική πλατεία του Γέρακα δείτε σχετική ανάρτηση αλλά κανείς δεν έβαλε μυαλό........

Φωτιά σε οικόπεδο στη κεντρική πλατεία του Γέρακα αναστάτωσε την περιοχή (Φωτογραφίες)

Τα συμπεράσματα δικά σας....

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Παλλήνη: Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις διακοπές της χωρίς να νοιάζεται για τίποτα και για κανέναν…. [Φωτογραφίες]

 

ΕΡΓΑ ΖΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ!!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...