ΒΟΛΕΪ: Το νέο ρόστερ των ανδρών της Παλλήνης με ηγέτη Ξεροβάσιλα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΒΟΛΕΪ: Το νέο ρόστερ των ανδρών της Παλλήνης με ηγέτη Ξεροβάσιλα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 | 4:38 μ.μ.

215d0ee33acfa77eb0c87cc061d9adfe_XL

Η ομάδα της Παλλήνης στο αντρικό τμήμα συνεχίζει με κάποιες αλλαγές αλλά κυριότερη αυτή του προπονητή.

"Η ομάδα συνεχίζει με περιορισμένες αλλαγές στην σύνθεσή της, καθώς η περσινή «επανεκκίνηση» (σημ. ότι η περσινή σεζόν ξεκίνησε με σχεδόν πλήρη ανανέωση του ρόστερ, καθώς μόλις τρεις παίκτες παρέμειναν στην ομάδα από την σεζόν 2013-2014) στέφθηκε κατά γενική ομολογία από επιτυχία, με την ομάδα μας να κατακτά την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Σύλλογός μας αποχαιρετά τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής μας ομάδας, Γιάννη Φάκα, ο οποίος πήρε «μεταγραφή» για τον πάγκο της παλιάς του αγάπης, του Ολυμπιακού, όπου θα διατελέσει βοηθός του Βιτόριο Πιάτσα. Την θέση του θα πάρει ο (όχι και τόσο παλιός) γνώριμός μας, Βασίλης Ξεροβάσιλας. Μετά από μια σεζόν στην γυναικεία ομάδα του Ακρίτα, ο Βασίλης επιστρέφει στον σύλλογό μας, αυτή την φορά ως προπονητής της ανδρικής μας ομάδας.

Πλήρης ανανέωση έγινε στις θέσεις των πασαδόρων, καθώς ο Μιχάλης Λιόντας και ο Δημήτρης Γκίκας αποχώρησαν για τον Εθνικό Πειραιώς και το Μαρκόπουλο αντίστοιχα. Οι νέοι μας πασαδόροι θα είναι ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας κατά την σεζόν 2010-2011 κατά την οποία, μάλιστα, η ομάδα μας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος προέρχεται από μια σεζόν στην ομάδα των Χανίων.

Στην ομάδα παρέμειναν οι δύο βασικοί μας ακραίοι, Φερνάντο Μπιλλήρης και Κώστας Μήττας, τις προσπάθειες των οποίων θα ενισχύσει το γέννημα - θρέμμα του συλλόγου μας, Δημήτρης Ψάρρης, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Άρης Στυλιανόπουλος που προέρχεται από τις ακαδημίες μας, καθώς και ο Ομίντ Χομαγιούν, ο οποίος παραμένει στην ομάδα μας αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις θα τον αναγκάσουν να περιορίσει την συμμετοχή του σε προπονήσεις. Ο μέχρι πέρσι ακραίος μας, Παντελής Αγγελής, αποχώρησε.

Το δίδυμο Τάσου Αντωνάκη (ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας μας) και Χρήστου Κουλοχέρη, που παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας από τους αρχαιότερους παίκτες μας, θα συνεχίσει στην θέση των κεντρικών μπλοκέρ. Μια σπουδαία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής αποτελεί η προσθήκη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην ομάδα μας, ο οποίος αφήνει την Πάτρα και την ΕΑΠ για την Παλλήνη.

Στις θέσεις των διαγωνίων παραμένουν οι Δημήτρης Τσικάτος και Γιώργος Μπαλαγιάννης (ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός, όπως έκανε και πέρσι, αλλά και ως ακραίος).

Τέλος, ο Κώστας Βογιατζίδης θα εξακολουθήσει να είναι το λίμπερο της ανδρικής μας ομάδας.

Συνεπώς, η σύνθεση της ανδρικής μας ομάδας για την φετινή περίοδο έχει ως εξής:
Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας
Πασαδόροι: Γιώργος Χριστόπουλος, Γιώργος Κατσαούνης
Ακραίοι: Φερνάντο Μπιλλήρης, Δημήτρης Ψάρρης, Κώστας Μήττας, Άρης Στυλιανόπουλος, Ομίντ Χουμαγιούν
Κεντρικοί: Τάσος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τσικάτος, Γιώργος Μπαλαγιάννης
Λίμπερο: Κώστας Βογιατζίδης

Ευχόμαστε σε προπονητή και αθλητές καλή σεζόν, με υγεία και πολλές νίκες!"

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Mαθήματα ζωής και πρωταθλητισμού από την Ευγενία Παπαγεωργίου στην Παλλήνη

beb1960c5c9b1bf971f279311dabf5ac_XL_thumb[1]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...