Άγριο έγκλημα στην Ύδρα - Συνελήφθησαν 7 ύποπτοι Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άγριο έγκλημα στην Ύδρα - Συνελήφθησαν 7 ύποπτοι

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 | 11:15 μ.μ.



Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ύδρας από το τραγικό συμβάν που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. 

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου, έδεσαν και φίμωσαν τον ίδιο και τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα ο 67χρονος να πεθάνει από ασφυξία.

Η γυναίκα κατάφερε μετά από ώρα να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Δύναμη της αστυνομίας έφθασε στην κατοικία όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός.

Στο νησί αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν ο θάνατος του 67χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια η εγκληματική ενέργεια.

Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων ενώ στο νησί μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 7 Γεωργιανοί οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από το νησί με θαλάσσιο ταξί το οποίο ωστόσο ακινητοποιήθηκε από σκάφος του λιμενικού.


*πηγή: fonitisydras.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...